NESTALA ŠAVIJA: Više ne živi u Beogradu, povukla se i upala u depresiju

Nataša Šavija se preselila se u rodni Novi Sad jer nema novca da plaća stan koji je iznajmljivala u Beogradu.

Javno se požalila kako je bankrotirala, kao i da ima nameru da pokrene novi biznis.

"Planiram da kući napravim neku kao farmicu, da kupim kokoške i tako dalje", rekla je korz smeh Šavija.

Često je na meti kritika što zbog postupaka, što zbog izgleda, pa je odlučila da se promeni na bolje uz pomoć plastičnog hirurga.

"Ja sam našla plastičnog hirurga koji ubrizgava mozak kao silikon što se ubrizgava, tako da ću biti pametnija", rekla je Nataša u emisiji Ekskluziv.

Međutim, zbog nedostatka para i sramotnog povratka u Novi Sad, starleta je upala u veliku depresiju i povukla se u sebe, ne izlazi napolje i vidjaju je samo najbliži. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji