TAMARA ĐURIĆ PONOVO OSTAVLJENA: Dobila šut kartu od bogatog dečka

Biznismen Dejan Palić ostavio je svoju devojku Tamaru Đurić zbog prevare. Navodno, pronašao ju je u prestoničkom hotelu, gde je boravila u sobi sa nepoznatom osobom. Nije se previše uzbudio, pošto je i prethodno bilo govora o njenom neverstvu. Došao je u hotel, pokucao na vrata sobe i kada su se otvorila, okrenuo se i polako otišao niz hodnk.

"Dejan je bio u Beogradu i razgovarali smo. Nije ljut na mene, ali će naš odnos biti prijateljski. Kao ljubavnici, bar za sada, ne možemo da funkcionišemo", oglasila se u domaćim medijima poznata starleta, učesnica Farme. Ona se, da podsetimo, u Lisoviću prvo poljubila sa Radetom Lazićem, zatim sa Milošem, a onda započela vezu sa Acom Živanovićem. Dakle, nije baš ni da je verna i odana, tako da ovi tračevi mogu biti istiniti.

Da podsetimo, spominjalo se da je ovaj biznismen mnogo uložio u svoju, sada već bivšu, devojku. Nova kola, učešće u kreditu za stan, plastične korekcije na telu, sve je to išlo na njegov račun.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji