OTKRIVENA MISTERIJA: Konačno je poznato za koga navija najpoznatiji srpski komentator!

Slušate ga svaki put kada pratite meč Lige šampiona, reprezentacija Srbije, ali sigurno do sada niste znali za koga navija Aca Stojanović, popularni komentator "RTS-a".

Odgovor na to pitanje dobili smo na utakmici između crveno-belih i ekipe iz Malage. Među navijačima našao se i popularni "Aca informacija".

Dakle, sada je sve jasno, a mi ćemo vas podsetiti na jednu od njegovih čuvenih najava.

- Poraz u mojoj veri ne postoji. Verujem u ono u šta drugi sumnjaju dok koračam ka pobedi, časti i poštovanju. Osvojiću neosvojivo i pokoriću nepokoreno, jer ko sam ja? Moj tim i oni koje predstavljamo očekuju da ću otići dalje i boriti se jače nego bilo ko. Nikada neću ustuknuti pred slabošću. Nikada se neću predati i potućiću protivnike. Oni ne znaju moje srce, jer ko sam ja? Za mene ne postoji povlačenje. Priznajem samo pobedu a vera da će me voditi i kroz ovu bitku, sve do trijumfa, jer ko sam ja? Niko me neće zaustaviti do cilja. Istorija će zapisati moje ime. Niko me neće osporiti, niko definisati i niko mi neće reći ko sam, šta sam i šta mogu i niko mi neće oduzeti slavu. Jer ko sam ja? Ja sam šampion - rekao je Stojanović najavljujući finale Evropskog prvenstva 2012 godine između Španije i Italije.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji