Jedan od komšija rekao je za medije da je jedva poznavao ženu koja mu je ubila komšiju

Komšije u selu kod Zrenjanina u kom je noćas Tereza P. stara 46 godina izbola svog supruga Srđana P. (42), pa ga onda isekla motornom testerom zgrožene su jezivim zločinom, a jedan od njih je ispričao jezive detalje ovog nezapamćenog zločina.

Jedan od komšija rekao je za medije da je jedva poznavao ženu koja mu je ubila komšiju, ali da je njega dobro poznavao i istakao da je on bio korektan čovek i komšija.

Naime, komšija šokiran masakrom koji se desio tik uz njegovu kuću, rekao je za medije da ga samo zid deli od kuće gde je izvršen krvavi pir i da je čudno što noćas nije nije ništa čuo, a najčešće su se svađe i koškanja iz komšijske kuće čule.

– Nju sam slabo poznavao, nisam primećivao ništa, čuli smo, pošto nas samo zid deli, da je bilo neslaganja, ali kao osobu konkretno je nisam poznavao tako dobro kao Srđana. Čuli smo samo buku kada su glasno pričali ili kada je bilo nekog koškanja, pošto je naš prozor upravo otvoren ka njima. Sinoć nismo čuli ništa i to nas je stvarno zapanjilo. Meni kao prvom komšiji, ni u najdubljim mislima, nije palo na um da će tako nešto monstruozno da se desi. Iz medija sam saznao konkretne detalje, sinoć nismo uspeli ni napolje da izađemo jer je sve bilo blokirano, bilo je opsadno stanje. On dece nije imao, ja njega znam kao korektnog komšiju, stvarno nikad sa njim problem nisam imao. Pričali jesmo, maltene smo se svakog dana viđali. Živeo je od socijalne pomoći – kaže komšija Mirjan Popov.

Kako javljaju reporteri Objektiva sa lica mesta, ispred kuće gde se dogodio zločin nalaze se policijske patrole koje su opkolile kuću i vrše uviđaj, a na vratima je zalepljena policijska traka.

On je za “Novo vikend jutro” na TV Pink rekao i kako treba ispitati u kakvim je ondosima Matej bio sa roditeljima, kao i da li je želeo možda da ode od njih, zbog čega neće da im se javi.

– Nada da je Matej još uvek živ i dalje postoji, iako su te šanse sve manje i manje kako vreme prolazi. Treba ispitati u kakvim je odnosima bio sa roditeljima, da li je želeo da ode od njih, a da im se ne javi. Ovo sve ukazuje i na mogućnost da se zavara trag, s tim što treba ispitati i sve okolnosti koje su prethodile njegovom nestanku – rekao je Antonović.

U telefonu Matejeve prijateljice Maje, koju je poslednju pozvao pre nestanka, pronađene su fotografije mape kretanja nestalog Mateja, što ovom slučaju daje dodatnu misteriju.

Antonović kaže da upravo to budu nadu da je Matej živ, kao i da je sa Majom i devojkama koje je u međuvremenu upoznao, Periš možda napravio tajni plan bekstva.

– Upravo to budi nadu da je on još uvek među živima i da je sa njom ili ovim devojkama koje je upoznao, napravio plan bekstva. Treba podsetiti i da je jedan pevač 1993. godine nestao i da njegovo telo do danas nije pronađeno i da postoji mogućnost da je on hteo da počne neki drugi paralelni život. Voleo bih da kažemo jednog dana da je Matej živ i da je sve ovo bio njegov mladalački hir – priča Antonović.

Osnovno tužilaštvo u Smederevu podiglo je optužnicu protiv majke iz jednog sela kod Kovina koja se tereti da je podvodila svoju maloletnu ćerku (14).

Majka je uhapšena krajem februara, kada su lisice na ruke stavljene njoj, ali i muškarcu (60) i mladiću (18), koji se terete da su imali seksualne odnose sa devojčicom. Protiv dvojice osumnjičenih istraga se vodi pred Višim tužilaštvom u Smederevu.

– Osumnjičena majka tereti se za posredovanje u vršenju prostitucije, kao i za zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, jer kao roditelj nije vodila računa, izlagala ju je radnjama koje su štetne za njen razvoj – rečeno je u Osnovnom javnom tužilaštvu:

– Zaprećena kazna za posredovanje u prostituciji je od jedne do 10 godina, kao i novčana kazna. Tužilaštvo je tražilo da se ona osudi na tri godine zatvora i 500.000 dinara novčane kazne.

Podsetimo, majka devojčice sumnjiči se da je slala poruke osumnjičenom (60) i praktično mu nudila svoju maloletnu ćerku. Devojčicu bi, potom, slala kod njega kući, gde je ona imala seksualne odnose za novac sa čovekom koji je inače bio porodični prijatelj.

– Muškarac je, navodno, snimao seksualne odnose koje je imao sa devojčicom i slao ih, a ove snimke su videli i neki od članova porodice oštećene devojčice – naveo je izvor.

Kako smo ranije pisali, osumnjičena majka branila se ćutanjem.

– Ćerka, koja se nalazi u hraniteljskoj porodici, i dalje tvrdi da ju je majka podvodila meštanima sela, ali drugi članovi porodice menjaju iskaze. Iako su u prvom momentu podržali priču devojčice, oni su kasnije počeli da štite majku i pričaju da ništa nisu znali, kao i da je devojčica uzimala telefon svoje mame i sama slala poruke osumnjičenima – rekao je izvor.

Osmogodišnja Milica Tomić iz Pećinaca ljuljala se na ručki transportera za žito, koja se izmakla i udarila je u glavu, potom se otkačila sajla i cela konstrukcija obrušila se na nju

 „Mace“, reč ispisana zrnima žita, bila je poslednja koju je napisala u svom dvorištu osmogodišnja Milica Tomić iz Pećinaca, a potom je nastradala kad se konstrukcija transportera za žito obrušila na nju. Nesrećna devojčica preminula je na licu mesta od teške povrede glave.Tragedija se dogodila u nedelju oko 13 časova i niko ne može da kaže šta se tačno dogodilo jer je konstrukcija tog transformatora pričvršćena skoro sa svih strana.

Čak i kad bi neko hteo da je obori tako, pitanje je da li bi uspeo - kaže jedan od muškaraca koji nam je zajedno s devojčicinim kumom Milenkom Đurđevićem pokazivao mašineriju koja služi za pretovar žita.- Milica se igrala sa dve godine starijim bratom Nikolom u dvorištu. S njima je bio i deda, na svega nekoliko metara od nje spremao je ručak. Devojčica se igrala s mačkama. Neposredno pre tragedije zrnima žita napisala je „mace“ - priča potreseni kum dok nam na telefonu pokazuje reč koju je nesrećna devojčica napisala.On dodaje da ni njemu nije jasno kako je došlo do tragedije jer taj transporter ima skoro svaka kuća u Pećincima i nikada se ništa slično nije desilo.- Kao deca svi smo se igrali ne njemu, skakali, peli se, igrali žmurke... Verujem da se možda ljuljala na ručki koja služi za podizanje i spuštanje rama. Da je ona udarila u glavu i da se, opet ne znam kako, otkačila kočnica, te je gornji deo transportera pao na nju - objašnjava Đurđević pokazujući ručku i princip rada transportera.Komšija koji je došao na lice mesta ubrzo nakon nesreće kaže da je devojčica imala veliku povredu na glavi.- Izgledalo je kao da je ručka udarila pre nego što je cela konstrukcija pala na nju. Konstrukcija je povezana sajlom i osigurana osiguračima i zaista nikome od nas nije jasno kako je mogla da se desi ovakva tragedija. Tri muškarca kad bi sada pokušala da je obore, u tome ne bi uspela... Bila je to poslednja dečja igra - kaže očiju punih suza komšija.Neposredno pre toga u dvorište nesrećne porodice dovezeno je telo deteta iz Novog Sada, a dvorištem je odjeknuo jauk i lelek roditelja, babe i dede.- Čedo moje milo! Mico moja - kukala je žena iz sveg glasa dok su u kuću unosili beli sanduk.

Za njih, kao ni za većinu rodbine i komšija, nije bilo reči utehe.- Bila je veselo dete. Išla je u treći razred. Bila je inteligentna i obožavala je životinje. Eto, i tog dana se igrala s macama oko tih mašina... Roditelji su vredni i radni ljudi, mučili su se da im obezbede da sve imaju. Šta će sad nesrećni oni... Ne daj, bože, nikome - priča komšinica.Roditelji otac Žikica i majka Nadica, slomljeni bolom, nisu bili u stanju da bilo šta kažu.

Policajac je, iako mu je pažnja skrenuta na automobil kome tu nije bilo mesto, nastavio da piše kaznu nesrećnom biciklisti

Da je zaista sve moguće u zemlji Srbiji, pokazuje i ovaj bizaran primer iz Novog Sada, posle koga ne znamo da li da plačemo ili se smejemo. Ili da se smejemo od muke...

Naime, u centru Novog Sada kod jednog Novosađanina probudio se gnev zbog policajca koji je biciklisti pisao kaznu dok pored njega, usred pešačke zone, prolaze automobili sa zatamnjenim staklima!

Policajac je na površini koja pripada pešačkoj zoni počeo da piše kaznu biciklisti, a savesni građanin je snimio celu situaciju.

Usledilo je pitanje:

- Da li pišete kazne i popovima kad prođu ovuda?

Policajac nije želeo da odgovori na pitanje, već ga je pitao da li snima. Kad je dobio potvrdan odgovor, svojim telefonom počeo je da snima čoveka koji je situaciju ovekovečio kamerom telefona, a potom snimak postavio na društvene mreže.

U snimku se takođe vide i zatamnjena vozila čije su registarske tablice poznate policajcu, a koja prolaze pešačkom zonom usred Novog Sada.

Policajac je, iako mu je pažnja skrenuta na bahate vozače automobila, nastavio da piše kaznu nesrećnom biciklisti, ne obazirući se na druge prekršaje. On je nastavio da piše prijavu iako ga je biciklista upitao gde se nalazi znak koji pokazuje da je tuda zabranjena vožnja biciklom, izbegavajući da mu da odgovor na postavljeno pitanje.

Ipak, u komentarima se navodi da je popovima dozvoljeno da tuda prolaze vozilima.

- Postoji dozvola koja se plaća u vidu takse za kretanje vozila u pesačkoj zoni. SPC verovatno ima tu dozvolu. Ne valja vam kad policija sprovodi zakon, ne valja kad ne sprovode - piše u jednom od komentara u odbranu pomenutog policajca.

Celu situaciju možete pogledati u video snimku koji se nalazi u prilogu teksta.

Koje je vaše mišljenje o ovome? Pišite nam u komentarima.

U pucnjavi u valjevskom kafiću "Zipa" ubijen je Damjan Dragojlović (26) iz Valjeva, dok su tri osobe u nasumičnoj pucnjavi ranjene.

Policija je uhapsila Sretena N. (22) koji je naoružan uleteo u kafić, ubio radnika obezbeđena i u nasumičnoj pucnjavi ranio goste.

Pucnjava se dogodila u Knez Miloševoj ulici, u centru Valjeva, u nedelju oko 2 sata iza ponoći, kada se uhapšeni Sreten verbalno sukobio sa radnikom obezbeđenja.

- Oni su imali neki sukob od ranije. Najpre su se posvađali ispred kafića, pretpostavlja se da mu radnik obezbeđenja nije dozvolio da uđe u lokal. Tada je Sreten izrekao niz psovki, između ostalog je rekao: „ J... vam mater svima, vratiću se u kafić i videćete ko sam ja“. Posle nekog vremena on se vrati u kafić naoružan pištoljem.

Prvo je jedan metak ispalio kroz vrata lokala, koji je bio krcat, nakon toga je ušao u kafić, pucao u radnika obezbeđenja, a onda je počeo da nasumično puca i ranio je tri osobe- navode naši izvori bliski istrazi.

Od posledica ranjavanja u valjevskoj bolnici je preminuo radnik obezbeđenja. U bolnici kažu da je primljen u teškom stanju, sa ranama glave i grudnog koša.

-Pokušana je reanimacija, ali je on podlegao povredama. D. M. (26) je ranjen u karlicu i noge i nalazi se u šok sobi, D. P. (40) je ranjen u natkolenicu i zadržan je na bolničkom lečenju, a lekari kažu da je van životne opasnosti, dok S. P. (34) posle ukazane pomoći pušten kući- kažu u valjevskoj bolnici.

Kako saznajemo, posle pucnjave Sreten N. je pobegao sa lica mesta, a policija ga je uhapsila posle pola sata u valjevskom naselju Peti puk.

-On je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo. Kod njega je pronađen pištolj, kojim je kako se sumnja, počinjeno navedeno krivično delo. On se tereti da je počinio još dva krivična dela, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Osumnjičeni će, uz krivične prijave, u zakonskom roku biti doveden u Više javno tužilaštvo u Valjevu- navodi se u policijskom saopštenju.

Očevici ove nesvakidašnje pucnjave kažu da nikada neće zaboraviti tu noć.

- Bilo je strašno! Kada je muškarac uleteo u kafić sa pištoljem, kojim je mahao, nastalo je pravi metež u lokalu. Devojke su počele da vrište, neki su krenuli da beže. Bilo je jezivo i sigurno niko od gostiju neće do kraja života zaboraviti tu noć. Ja ću se tih scena sećati dok sam živ. Hvala Bogu da sam izvugao živu glavu i da nije bilo više mrtvih i povređenih- kaže jedan od očevidaca.

Za ubijenog Damjana njegovi drugovi imaju samo reći hvale, kažu da je bio sportski tip i da nikada nije pravio probleme.

-Bio je dečko za primer. Sportista u duši i nije bio konfliktna ličnost. Iza sebe je ostavio dva mlađa brata, ne znam kako će ovo preživeti, kao i devojku Valentinu, sa kojom se dugo zabavljao. Da ironija bude veća, Damjanov i Sretenov otac su školski drugovi i jedno vreme su se intenzivno družili- kažu drugovi ubijenog mladića.

"Ovde počiva naša Ika, nek je anđeli čuvaju", reči su koje slamaju srce sa fotografije na drvetu nedaleko od mesta na kome je kamion pregazio desetogodišnju Isidoru T. u Ulici dr Ivana Ribara u novobeogradskom Bloku 61. Od tragične saobraćajne nesreće prošlo je tri meseca, a Isidorina fotografija i dalje stoji na drvetu okružena cvećem, dok su 40 dana svakodnevno na tom mestu paljene sveće.

Prolaznici često zastanu i pogledaju Isidorinu forografiju, ostave cveće ili upale sveću.

- Kad god ovuda prođem zastanem i naviru mi same suze na oči. Tuga do neba, jadno dete - priča jedna od stanarki okolnih zgrada.

Neposredno posle stravične nesreće u kojoj je poginula Isidora, sredinom čitave Ulice dr Ivana Ribara postavljena je metalna ograda, kako ne bi moglo van pešačkog prelaza da se stigne na drugu stranu ulice. Da je ta ograda postavljena samo malo ranije, ova tragedija ne bi se dogodila.

Tog 25. januara ove godine, Isidora je izašla da isprati drugaricu na autobus. Dete je ušlo na prva vrata, a devojčica je, kad je videla da autobus ne kreće sa stajališta, pošla ispred njega kako bi prešla ulicu. U tom momentu naišao je kamion i udario je. 

Isidora je, kao i većina građana Ulice dr Ivana Ribara, prelazila ulicu van pešačkog prelaza, u blizini zgrade u kojoj je stanovala. Svi su na tom mestu tako oduvek prelazili.

Telo devojčice, posle nesreće, ležalo je na putu. Okupio se veliki broj građana okolo. Stigli su i Isidorini roditelji, koji su bili neutešni.

Otac male Isidore video je da devojčica leži na putu, ali nije mogao da pretpostavi da je reč o njegovom detetu. Prišao je, kako su kazivali očevici, da vidi o kome se radi, nije ni slutio da je u pitanju njegovo dete. Usledio je šok kad je video svoju ćerkicu.

- Nisu to neki nemarni roditelji, neki koji ne znaju gde su im deca. Znate kakva je to divna porodica, i to da im se desi... I ona i sestra su predivne, uvek se pristojno jave, ona drži vrata od zgrade kad vidi da neko ide iza nje da bi ušao, znate kakva je bila... - kroz suze je novinarima ispričala jedna od komšinica.

Na njene reči nadovezao se i jedan komšija.

- Predivne, i sestra i ona, uče jezike, sviraju instrumente. Sa mojim unučićima su se družile, mnogo je teško... Sa roditeljima su vozile bicikle, znate kakav prizor, njih četvoro, one male za njima... Kakva porodica, deca, roditelji, obrazovani, kulturni, tuga - plačući je ispričao čovek.

Prema njegovim rečima, roditelji su gledali da im sve obezbede i pruže.

- Majka je ekonomista, otac inženjer, čini mi se. Stalno je dolazila baka da ih čuva, mamina mama. Ona živi negde na drugom kraju Beograda i nije je mrzelo da dolazi da ih čuva. Ujutru kad roditelji krenu na posao ona stigne. Malu je pratila, starija je sad već velika. Pa i letos smo je viđali ispred - rekao je stanar zgrade u kojoj je Isidora živela.

Vozač kamiona koji je usmrtio devojčicu M. M. (38) uhapšen je posle nesreće i određeno mu je zadržavanje od 48 sati zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. M. M. je odmah posle nesreće bio podvrgnut alkotestu i testu na droge i na oba je bio negativan.

M. M. je ubrzo saslušan u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu. On je, prema nezvaničnim informacijama, rekao da nije kriv za delo koje mu se stavlja na teret, a pritvor mu je ukinut.

U policiji je, nakon privođenja, izjavio da je devojčica istrčala iza autobusa koji je bio na stanici.

- Vozio sam srednjom kolovoznom trakom, kad je iza autobusa koji je bio na stajalištu istrčala devojčica koju sam udario prednjim delom vozila i oborio na kolovoz - rekao je M. M. na saslušanju.

Kamion koji je vozio M. M. prevezen je na veštačenje kako bi se utvrdilo da li je bio ispravan, kojom je brzinom išao i još niz pojedinosti.

Na vratima stana u kome je živela mala Isidora postavljena je njena fotografija. Ona je sahranjena na Novom bežanijskom groblju u Beogradu i tamo zauvek spava.

Nebojša i Snežana Paunović na poslednji put ispratili svoju decu Miliju (21) i Petra (24), a porodice su se danas oprostile i od Ivane Joković (33) i Bojana Lazovića (24)

Četvoro mladih koji su tragično nastradali u noći između petka i subote po povratku s posla sahranjeno je danas u Bumbarevom brdu i Bresnici. Stotine ljudi oprostile su se od braće Milije (21) i Petra Paunovića (24), kao i njihovih prijatelja Ivane Joković (33) i Bojana Lazovića (24).

Podsetimo, troje radnika firme "Kamelija" i Petar, Milijin stariji brat, koji ih je vraćao s posla, poginuli su kada ih je u Mojsinju kod Mrčajevaca udario Nenad J. (39), koji je pijan divljačkom vožnjom izazvao karambol na putu. U udesu su povređene i Jelica Stanojević i Gordana Simić, koje se nalaze na intenzivnoj nezi čačanske bolnice.

U Bumbarevom brdu nekoliko stotina meštana, rođaka, prijatelja i kolega s posla došli su da se oproste od braće Paunović. Opelo tragično nastradaloj braći u dvorištu kuće držala su četiri sveštenika.

- Sinovi, gde ćete, što nas napuštate... Sinovi, jedinci naši, kako ćemo bez vas, kuća nam prazna osta - uglas su zakukali neutešni roditelji Nebojša i Snežana kada su kovčezi s telima njihove jedine dece krenuli iz dvorišta porodične kuće ka groblju.

Unesrećeni roditelji pali su u tom trenutku na sanduke, ne želeći da se odvoje od sinova.

- U dvorištu je sve vreme dežurala Hitna pomoć, koja je morala da interveniše nekoliko puta. Zbog tako velikog broja automobila saobraćaj je regulisala saobraćajna policija, pa je u jednom trenutku čak i obustavljen - rekao nam je jedan od ljudi koji su prisustvovali sahrani.

U Bresnici su u razmaku od tri sata sahranjeni Bojan Lazović i Ivana Joković. Od Lazovića, koji je bio sin jedinac, oprostili su se otac Branko, majka Željana i baka Ljubinka. Mladićev otac je, uprkos bolesti, nemo stajao pored sanduka svog jedinca.

Tri sata nakon Lazovića na istom groblju meštani su na poslednji počinak ispratili mladu majku Ivanu Joković. Tihi jecaji i duboki uzdasi prolamali su se dok su prijatelji i rođaci posmatrali njeno dvoje dece Lazara (11) i Mariju (8) kako uplakani stoje pored majčinog sanduka. Ivanin suprug Zoran bio je skrhan od bola, a od njega se nisu odvajali ni roditelji Jokovićeve, koji su došli iz Ivanjice.

Nenad J., koji je izazvao nesreću u kojoj su poginuli radnici "Kamelije", na saslušanju pred tužilaštvom branio se ćutanjem. Njemu je zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja određen pritvor do 30 dana. Inače, sumnja se da je on vozio brzinom dvostruko većom od propisane, a u krvi mu je izmereno 1,59 promila alkohola.

Dejanu Milenovu (18) maturantu iz Ljubate kod Surdulice odstranjena je slezina nakon što ga je u noći između ponedeljka i utorka na surduličkom šetalištu izbola Marina Trajković zvana Smrt (34).

Posle ovog horora, Dejan je prebačen u niški Klinički centar gde mu je odstranjena slezina, a Marina je, kako su potvrdili u Policijskoj upravi u Vranju, iza rešetaka.

Zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila krivično delo teška telesna povreda, po nalogu zamenika Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu, Marini je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

- Ovaj srednjoškolac će od sada utorak 12. jun slaviti kao svoj drugi rođendan, a za Marinu i njen život ovo i nije neka velika novost - kažu u Policijskoj stanici u Surdulici.

Do incidenta je došlo nakon svađe oko muzike sa mobilnog telefona.

- Brat i sestra su šetali oko ponoći. On je u ruci nosio telefon sa kojeg se čula lagana muzika. Negde kod elektrodistribucije, u samom centru grada, prošli su pored D.M. koji je bio u pripitom stanju. On je tražio da promene muziku na telefonu, a nakon što je Marjan to odbio da uradi, fizički ga je napao i zadao mu par udaraca rukom - prepričava meštanin incident od pre nekoliko večeri.

- Marina kao da je jedva čekala tako nešto: hitro je iz svoje torbe izvadila „skakavac“, nasrnula na pripitog maturanta i tri puta ga ubola u stomak - priča izvor.

Teško povređeni učenik je hitno prebačen u surdulički Bolnicu, a odatle u niški Klinički centar.

- Urađena je intervencija kojom je pacijentu, pored ostalog, odstranjene slezina. On je svestan, orjentisan, komunikativan i diše spontano. Nalazi se na intenzivnoj nezi, ali nije životno ugrožen - reko je za prof. dr Radmilo Janković, direktor Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju.

Konfliktna porodica, Marina kolovođa

Kao što je Kurir već pisao od Marine i njene porodice zazire ceo grad.

- Marina je veoma nezgodna osoba, koja stalno nekom preti. Pre nekoliko godina je preko društvenih mreža pretila jednoj devojci iz Vladičinog Hana, koja se zabavljala sa njenim bivšim momkom. Trajkovićeva važi za konfliktu ličnost , koja nije zaposlena i nije udata. Njen brat, zajedno sa njihovim ocem radi u automehaničarskoj radnji koju imaju - kaže meštanka koja ne želi da joj se pominje ime.

Svi žitelji Surdulice jedinstveni su u oceni da „kompletna porodica Trajković, krajnje konfliktna“, da ljudi izbegavaju bilo kakve „kontakte sa ocem, ćerkom i sinom“ i da je „Marina našla ono što je tražila“

- Oni sve znaju i ni od čega ne prezaju. Bio sam svedok kada su brat i sestra došli u Crveni krst po paket koji im apsolutno ne pripada. Znajući ko su njih dvoje i kakvi su im nadimci, službenica iz straha nije smela da im ne da taj paket - priča penzioner M.S.

Marinu i njenog brata Marjana svi u Surdulici znaju onako kako su se njih dvoje predstavili na Fejsbuk profilu: ona je Marina Trajković (Marina Smrt), a njen brat je Marjan Smrt Trajković (Maki).

- Marina je posebno sklona ispadima i raznim incidentima. Ona ne bira ni vreme ni mesto, žrtve su joj prolaznici na ulici, njih napada, šamara, a zajedno sa bratom i ocem oterali su majku, odnosno suprugu u grob – kaže izvor blizak blizak policiji.

Marina Smrt je na društvenim mrežama poznata po bizarnim i nasilnim objavama. Obično ostavlja preteće poruke, golišave fotografije i fotografije kraj motora.

Još jedna svađa zbog pasa zabeležena je na ulicama Beograda

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se kako muškarac, koji je izveo svog psa u šentju, preti ženi na ulici da će uličnog psa kog je prethodno izudarao, sledeći put zadaviti. Žena je tog psa inače sakrila u svoj lokal ne bi li ga spasila daljeg batinjanja.

- Morate da imate toleranciju - čuje se na snimku kako žena govori razbesnelom muškarcu, dok joj on na to odgovara "Ovo vam je tolerancija. Dovde mogu. Sledeći put ću ga rukama zadaviti."

Kako se još vidi na snimku, muškarac za koga u kometnarima tvrde da je prethodno napao uličnog psa, šeta svog, i to bez povoca, koji mu je sve vreme u ruci, pa se pretpostavlja da je prethodno došlo do sukoba između njegove i ulične životinje. To je očigledno izazvalo bes kod muškarca, te je primenio i fizičku silu.

View this post on Instagram

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

U komentarima ispod objave koja stoji na Instagramu brojni su komentari podrške ženi koja je spasila uličnog psa, dok su sa druge strane ogorčeni muškarcem, te smatraju kako ga za ove nasilne i preteće reči svakako treba prijaviti, ali i da i policija treba da reaguje, piše Blic.

Pored ovih, bilo je i komentara koji ističu da ovaj slučaj samo pokazuje koliko je povodac kada šetamo svoje pse bitan, i koliko može spasiti i nas i životinje.

Ovaj sukob desio se na raskrsnici Sarajevske i Višegradske ulice.

Strana 1 od 65

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji