Raj veličine teniskog terena: Dobrodošli na najmanje naseljeno ostrvo na svetu (VIDEO)

Najmanje naseljeno ostrvo na svetu se s razlogom još naziva i “Dovoljno mesta” - njegova veličina je taman tolika da na njemu stanu jedna kućica i drvo.

Uprkos veličini od 300 metara kvadratnih, ovo ostrvce ima dovoljno prostora za skučenu kolibu, drvo i par ležaljki.

Nekada poznato kao ostrvo Hab (Tačka), ovo ostrvo je jedno od 1.864 ostrva koja se nalaze na reci Sveti Lovrens, koja razdvaja Njujork i Ontario, a od 1950. godine je u vlasništvu bogate porodice Sajzlend.

Sajzlendovi su nameravali da od ostrvceta naprave svoju oazu mira gde će provoditi vikende, ali pažnja koju je ostrvo privuklo pokvarila im je planove. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji