POKAZALA DA NE NOSI DONJI VEŠ: Ceca zaboravila da obuče gaće! Štikle samo za binu!

Prvo je na scenu izašla u crnoj haljini do kolena, na kojoj je sa strane imala providnu čipku, pa je svima pokazala da ne nosi donji veš!

Dok je sedela u sudijskoj stolici, sve vreme je pored sebe imala baletanke, koje je obuvala kad krene na pauzu, pošto su joj visoke potpetice služile isključivo dok je pevala na bini. Posle prve numere obukla je dugu belu haljinu. Ona je pre izlaska pred publiku priznala da još nije naučila tekstove novih pesama i da se u tome oslanja na svoju vernu publiku.

- Tek kad bude trebalo da krenem na turneju, preslušaću album i naučiću sve pesme napamet. Mi u studiju kada pevamo deonice čitamo tekst sa papira, pa se zato nisam ni trudila da zapamtim reči. Ali čak i kad ne znam tekstove novih pesama, ja se ne brinem jer znam da ih moja publika zna napamet  - rekla je Ceca i dodala da, iako su Veljko i Anastasija talentovani za muziku, ne očekuje da će joj se pridružiti na nekom narednom koncertu:
- Ako budu to želeli, meni će biti drago, ali zasad ništa nisu pominjali. Ako budu želeli da se bave ovim poslom, imaće moju podršku.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji