POPOVIĆ PONIZIO PEVAČICU: Marija Šerifović napustila Zvezde Granda!

Marija Šerifović, poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, odlučila je da napusti studio u kojem su snimane “Zvezde Granda” nakon rasprave sa Sašom Popovićem.

 

Naime, dok su komentarisali jednu takmičarku, vodila se polemika o tome da li je ona u prošloj sezoni bila favorit Zorice Brunclik. Tada je mlada pevačica rekla da joj je žao što ružičasta pevačica nije tu i ove godine. Na to se nadovezala i Jelena Karleuša, koja je rekla da je sada ona na njenoj stolici i da smatra da doprinosi gledanosti koliko i Zorica.

"Ti najviše doprinosiš gledanosti ovog šoua. Pun pogodak", rekao je Saša, na šta se Marija brecnula.

"E, ako je tako i ako je samo Jelena doprinela šouu, onda ja nemam šta da tražim ovde. Džabe ti ja sedim ovde, kad ne doprinosim. Odoh ja kući", obratila se Šerifovićeva direktoru “Granda”, a zatim skinula bubicu, obukla jaknu i krenula ka vratima. Popović i ostali članovi žirija prvo su počeli da se smeju, a kada su nakon nekoliko minuta shvatili da se Šerifovićeva ne vraća, za njom su krenuli i Dragan Stojković Bosanac i Šaban Šaulić, pise Alo.

 

Saša je izašao iz studija da vidi šta se dešava i nakon 10 minuta se vratio na svoje mesto i obavestio publiku da se Marija vraća.

Tada su u studio uz veliki aplauz ušli Šaban, Bosanac i Marija. Vratila se na svoje mesto, ali pre toga je prišla Popoviću, sa kojim se izljubila u znak pomirenja. Kako bi smirio situaciju, direktor “Granda” je rekao:

 

"Kakav šou, super ste ljudi", uz osmeh je rekao Saša.Međutim, od izvora bliskog pevačici saznali smo da se ona uopšte nije šalila i da je bila ozbiljna u nameri da ode kući.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji