ZAVRŠAVA SARADNJU SA GRANDOM: Jelena Karleuša OPLELA po Saši: Popoviću, MATORA SELJAČINO, čim si došao do love odmah si...

Jelena Karleuša se pobrinula da ni prošlonedeljna emisija "Zvezde Granda" ne prođe bez provokacija i žestoko udarila na direktora "Granda", Sašu Popovića. Toliko žestoko da su se mnogi na društvenim mrežama zapitali da li je reč o prekidu saradnje.

Ona je na početku poručila Popoviću da je čim je došao do keša, počeo da se tripuje i kupuje skupe krpice, a do tada je nosio stvari domaće proizvodnje.

Poručila mu je da je matora seljačina, a nije štedela ni Acu Lukasa koji joj je žestoko uzvratio.

Nakon što je Karleuša pohvalila talenat jedne takmičarke, osula je paljbu na njen stajling. Popović je stao u odbranu kandidatkinje, što se nije dopalo Karleuši, koja je počela da vređa direktora "Granda".

- Prvo, matori ste, drugo - seljaci ste! Nemate veze s modom. Ti znaš samo za Filipa Plejna - besno je rekla pevačica i nastavila:

- Ovi novokomponovani modni ljudi misle da treba samo da piše Plejn.

Lukas se tada priključio Popoviću, poručivši Jeleni da izgleda kao ćurka.

- Poslednji put sam ovu tvoju kreaciju video kad je moja keva spremala ćurku za Novu godinu - u šali je rekao Lukas kritikujući Jelenu, koja je nosila metalik srebrni mantil i čizme u istoj boji.

Ona mu nije ostala dužna.

- Čim ste došli do love, kupili ste odeću "Filip Plejn" i sad mislite da ste stručnjaci.

Popović joj je poručio da se ona nije bila ni rodila kad je on nosio brendirane stvari, a pevačica je pokušala da ga ponizi, rekavši mu da je tada nosio garderobu domaće proizvodnje.

- Tada si bio u odeći iz "Prvog maja" iz Pirota - rekla mu je JK.

JK je svoju providnu čizmu dala Lukasu, s kojim će snimiti duet.

- Izvoli, srce, to će ti doći otprilike do struka, a možda i do ramena - rekla mu je JK, a Šerifovićka se nadovezala:

- A može da ti posluži i kao kondom!

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji