AUUU! SVAĐA ZBOG GRUPE HURRICANE, Karleuša podržala Bosanca: Meni je to JEFTINO!

Andrijana Stojanović je sinoć u "Zvezdama Granda" izvela pesme "Čaje šukarije", verziju grupe "Hurricane", i "Nije ljubav to" Marije Šerifović. Ova takmičarka je dobila pet glasova žirija.

Dragan Stojković Bosanac se žestoko posvađao sa Viki Miljković i Sašom Popovićem jer se njemu ne sviđa kako je grupa "Hurricane" pesmu obradila pesmu "Čaje šukarije" koju je u originalu otpevala Esma Redžepova.

– Meni se to ne dopada - rekao je Bosanac i naveo da se prilikom obrade ta pesma prilagođavala pevačicama koje nisu talentovane za narodnu muziku.

Interesantno je da je Jelena Karleuša podržala stav Stojkovića. Ona isto smatra da jedino što vredi u obradi pomenute pesme glas Sanje Vučić, ali da ništa ostalo ne valja. Čak je istakla da je aranžman pomenute pesme jeftin i da ništa moderno nije ponuđeno tom obradom.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji