MRZI JE CEO GRAND: Rekli su joj da je najveća drolja zbog ovoga (FOTO)

Tea Tairović je Zvezda Granda koja dolazi iz Novog Sada i svojim učešćem u ovom takmičenju je oduševila Srbiju. Najviše onaj muški deo, naravno.

Nepisano je pravilo da uvek one koje najviše napadaju, da isti ti postanu velike zvezde.Dokaza za to na našoj estradi ima nekoliko, a nova devojka koja se pridružuje ovoj grupi, svakako je mlada, talentovana i atraktivna Tea Tairović, koji hejteri veoma često napadaju.

Tea je usred dana pokazala svoje zavodničke pokrete, ne obazirući se na to da bi neko mogao da je vidi, a iako je većina komentara sadržala reči hvale, našli su se i oni negativni poput: "k*rva kakvu nisam u životu video", "ne znaš plesati, nemaš ni d*pe", "Ako ikog prezirem, to je ova devojka".

Inače, Tea je za kratko vreme postala hit kako u regionu tako i u dijaspori. Ona sada ima daleko više nastupa nego ranije, a veliku popularnost joj je doneo i duet sa Šabanom Šaulićem.

?

A post shared by Tea Tairović (@tea_tairovic) on

 

Mada nije jasno čemu ovoliko negativnih komentara, ne sumnjamo da je muški deo publike uživao u ovom video snimku.

???

A post shared by Tea Tairović (@tea_tairovic) on

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji