"STANISLAVA SA DVA NOŽA IZBOLA SUPRUGA" Svedočenje komšije koji je pokušao da spreči ženu da ISKASAPI SUPRUGA

Oko 7.30 se čula svađa, čuo sam Branislava kako govori: "Nemoj Stanislava, nemoj zbog M.", to je njihovo dijete. Dijete je plakalo a onda se čulo da se spominje nož, tada sam istrčao napolje i vidio njega kako bježi u komšijsko dvorište i nju kako ga juri".

Ovim riječima, komšija bračnog para Stanislave i Branislava M. iz Zrenjanina, prepričava dramu koja je jutros u naselju Baglješ u Zrenjaninu prethodila ubistvu.

Kako je za Blic ispričao komšija Miša Kondić, on je istrčao kada je shvatio šta se dešava u kući njegovih prvih komšija, piše Blic.

– Video sam Branislava kako bježi od nje. Preskočio je u komšijsko dvorište gdje su ostali krvavi tragovi, izašao na kapiju i krenuo ka ćošku ulice. Ali, tu ga je ona sustigla držeći u rukama dva velika noža. Tada ga je ubola u grudi i glavu, mislim da ga je tim ubodima dokrajčila – kazao je komšija.

I druge komšije su, čuvši žustru svađu supružnika, odmah pojurile da ih razdvoje, ali je za Branislava bilo kasno jer ga je supruga, prema nezvaničnim informacijama, izbola još dok je spavao.

– Ona je hladnokrvno spustila noževe koje je držala u rukama i ušetala u kuću. Uzela je kćerkicu i ključeve od auta sa namjerom da ode, međutim mi smo je zadržali i uzeli joj ključeve. Sve to vrijeme ona je mirno reagovala – priča komšija.

Kako javlja naš reporter sa lica mjesta, jutros se moglo čuti da je Stanislava policiji ispričala da ga je ubila jer ju je Branislav drogirao.

Komšije još pričaju da je Stanislava, nekadašnja nastavnica u jednoj osnovnoj školi u Zrenjaninu, bila nezaposlena najverovatnije kako bi mogla da se posveti kćerki jer djevojčica ne pohađa vrtić.

– On je programer, radio je od kuće. Uvijek su bili zajedno. Djelovali su kao skladan par, uvijek bismo ih viđali sa kćerkicom, niko nije mogao da pretpostavi da će se ovo desiti. Doselili su se u ulicu prije par godina, niko nije imao ružnu riječ da kaže za njih – pričaju komšije.

Podsjetimo, Stanislava je ubrzo uhapšena i određeno joj je zadržavanje do 48 sati.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji