ZAROBIO ŽENU I DECU, PRETIO DA ĆE IH POBITI: Policija uspela da spreči PORODIČNU TRAGEDIJU u Novom Sadu

Psihički oboleli Radovan D. (49) zabarikadirao se u stanu sa porodicom, porazbijao sav nameštaj i urlao da će napraviti masakr. Specijalci mu upali u stan, savladali ga i poslali u ludnicu.

 

Radovan D. (49) iz Novog Sada zabarikadirao se preksinoć sa ženom i decom u stanu, polupao sav nameštaj i pretio da će ih sve pobiti! Kad su shvatili da je Radovan zaista spreman da napravi masakr, policijski specijalci su mu upali u stan i savladali ga, nakon čega je nasilnik prebačen u ludnicu.

Neverovatna drama odigrala se oko tri sata iza ponoći u zgradi u Šekspirovoj ulici u novosadskom naselju Liman.

Stanar ove zgrade kaže da je Radovan u celom kraju poznat kao veoma problematičan.

On dodaje da je bilo samo pitanje vremena kada će Radovan biti uhapšen, jer su ga i ranije komšije prijavljivale zbog raznih izgreda, ali dosad zbog toga nije bio u zatvoru.

U vreme poslednjeg incidenta je, navodno, bio pijan, pa je nasrnuo i na svoju porodicu.

- Znao je u nastupu besa, ludila i pijanstva da fekalijama izmaže zidove u hodniku zgrade. Često je obijao i biciklanu i krao bicikle komšijama, a prema svima se ponašao kao da mu niko ništa ne može. Sad je udario i na svoje najbliže... Zaista ne znam da li je ranije bio nasilan prema svojoj porodici. Nadam se da će sad konačno biti adekvatno kažnjen - ispričao je ovaj Novosađanin.

Zabrana prilaska

Kako se nezvanično saznaje u policiji, Radovan je posle privođenja u stanicu prebačen na Kliniku za neuropsihijatriju Kliničkog centra Vojvodine. Takođe, izrečene su mu hitne mere zabrane prilaska i komunikacije sa porodicom.

- Delo je okvalifikovano kao nasilje u porodici. Tužilac će, nakon što okrivljeni bude otpušten iz bolnice, doneti odluku o daljem postupku - rekao je on.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji