NAPRAVILI TEZGU ZA PRODAJU: Na Vašaru u Rumi uhapšeni "dileri" bromazepana i bensedina

Na vašaru u Rumi uhapšeni nelegalni prodavci lekova, koji su "na tezgi" imali i lekove sa liste opojnih droga - bromazepam, lorazepam i bensedin.

Policija će podneti krivičnu prijavu protiv dve osobe koji su na vašaru u Rumi prodavali lekove uključujući i one koji su na listi opojnih droga, saopštila je danas lokalna polcija.

Na improvizovanoj tezgi, dvojica Beograđana su juče nudili na prodaju desetine kutija lekova u originalnim pakovanjima, "među kojima i one sa liste opojnih droga: bromazepam, lorazepam i bensedin".

Protiv osumnjičenih biće podneta u redovnom postupku krivična prijava za neovlascenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga, navela je sremskomitrovačka policija.

Prijava će biti podneta Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, dodaje se u saopštenju.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji