MILICA (9) JE DOBILA TEMPERATURU! 12 sati kasnije je UMRLA, a onda je otkriveno u KAKVIM SU USLOVIMA ŽIVELI

Devojčica Milica B. (9) iz Kajtasova kod Bele Crkve preminula je u vršačkoj bolnici 23. septembra najverovatnije usled trovanja, a u naredna dva dana dvojica njene braće su sa sličnim simptomima dovedena lekarima! Dečaci su u međuvremenu, u teškom stanju, prebačeni u beogradsku Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj, a naložena je obdukcija tela njihove sestre kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Kako nezvanično saznajemo od izvora bliskih istrazi, porodica nesrećne devojčice pored nje ima još šestoro dece i svi žive u teškoj bedi. Nakon što je Milica preminula, epidemiolozi su izašli na teren i posetili dom ove porodice u selu Kajtasovo - i ostali šokirani onim što su videli.

- Uslovi u kojima žive su jezivi, deca su neuhranjena i zapuštena - rekao nam je izvor blizak istrazi. - Nemaju osnovne uslove za život, čak ni septičku jamu. Životni prostor dele sa domaćim životinjama, a sumnja se da su baš od njih "zakačili" neku zarazu.

Kada je Milica stigla u bolnicu, kako kaže naš izvor, bila je u "jezivo lošem stanju".

- Lekari nisu mogli da joj pomognu, ali dečaci su nešto bolje - nastavlja naš sagovornik. - Ipak, veliki je problem što su neuhranjeni i vrlo lošeg opšteg zdravlja. Zbog toga se istovremeno leči trovanje i lekari pokušavaju da im poprave celokupnu zdravstvenu sliku.  

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji