Print this page

Fudbaler poginuo na majčin rođendan: Kupio joj buket cveća, ali nije stigao da joj da poklon!

Šalili smo se sa njim da je cveće kupio za devojku. Rekao je da je njegovoj majci sutra rođendan. To veče smo bili zajedno, a u nedelju je poginuo, ispričao je Jovan Čvokić drug Miljana Rakočevića koji je stradao u udesu

Fudbaler Miljan Rakočević (23) iz Sivca kod Sombora poginuo je juče na putu Sivac – Crvenka i to na rođendan svoje majke, kaže za 24sedam.rs njegov najbolji drug i kolega Jovan Čvokić (22).

Rakočević, fubaler kluba FK Slavija iz Pivnice, poginuo je u sudaru dva automobila „folksvagen polo“, a u nesreći je povređena i Sara D. (26), koja je prabečana u somborsku bolnicu.

– Ne mogu još da dođem sebi! Bio je dobar dečko i igrali smo fudbal za isti klub. Obojica smo iz Sivca i zajedno smo putovali na treninge. Dan pre tragedije, u subotu, igrali smo utakmicu. Uvek smo imali utakmice nedeljom, a ovog puta je bila dan ranije. Kupio je buket cveća i šalili smo se sa njim da je to kupio za devojku. Rekao je da nije za devojku, već da je za njegovu majku kojoj je sutradan rođendan. Taj dan i veče bili smo zajedno, a u nedelju je poginuo, šta da vam kažem. U utorak smo trebali da imamo trening i jako mi je teško jer smo bili nerazdvojni – priča za naš portal fudbaler Jovan Čvokić i dodaje da je Miljan planirao da se oženi:

– Bio je dobar momak, vaspitan i obožavao je fudbal koji mu je bio sve. Nije pio i jako je voleo svoju devojku. Stalno je ponavljao: “Oženiću se Jožo, našao sam onu pravu“. To mi je stalno govorio – priča Jovan.

On navodi da je u nedelju bio u šoku kada su mi javili da je poginuo.

– Zvali su me sa svih strana, jer su svi mislili da sam bio sa njim u automobilu kad je poginuo. Kada se dogodila nesreća bio je sam u vozilu. Priča se da je do tragedije došlo, jer je ta devojka Sara pričala telefonom, a zatim prešla u suprotnu traku i direktno udarila u Miljana. Ne znam da li je i ona iz Sivca. Sutra treba da imamo trening, a ja nemam sa kime da idem – ispričao nam je kroz suze Miljanov drug.

Podsetimo, od Rakočevića se oprostio na Fejsbuk stranici i njegov fudbalski klub Slavija na kojoj je objavljena njegova fotografija uz potresnu poruku.

– Danas oko 18 dobili smo tužnu vest… Naš igrač Miljan Rakočević zvani Sarma izgubio je život u saobraćajnoj nesreći. Sa nevericom i velikom tugom smo primili ovu vest. Sarma, neka ti je večna slava i hvala za sve, ostaćeš uvek deo nas – navodi se na stranici tog kluba.

Utvrđuje se kako je došlo do tragedije.