SNIMLJENA NAJVEĆA SRAMOTA U PANČEVU ZA DOČEK! Cela Srbija zgrožena potezom dušmana (VIDEO)

Ovaj sramotan potez mladića izazvao burne reakcije mnogih

U novogodišnjoj noći u Pančevu dva nepoznata muškarca su ukrala medvediće koji su služili kao novogodišnja dekoracija napravljena kako bi se sugrađani fotografisali i donirali novac za lečenje bolesne dece.

Prva krađa se dogodila nešto pre 23 sata, kada su momak i devojka, šetali centrom. Onda je ona zastala pred dekoracijom, a zatim se vratio on i popeo se uz oluk i skinuo medveda.

Druga krađa se dogodila kada je oko sat i po nakon ponoći, drski muškarac, s maskom na licu, brzom akcijom i jasnom namerom, skočio, ukrao medvedića i pobegao sa njim.

Ovaj sramotan potez mladića izazvao burne reakcije mnogih.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji