PUNA JE KUĆA, A TEBE NEMA...NISI MI ISPRIČALA SVE: Uz reke suza i potresne reči društvo se oprašta od Andjele iz Ivanjice

Učenica srednje tekstilne škole Anđela Đurašević (17 ) iz Ivanjice koja je poginula jutros u 4.10 sati prema policijskom izveštaju bića sahranjena sutra, u ponedeljak u porodičnoj grobnici u mestu Luke.

Porodica nesrećne tinejdzerke je u šoku nakon tragične vesti da je njihova mezimica stradala pri povratku iz noćnog provoda. Prijatelji su joj takodje zatečeni i opraštaju se od nje potresnim porukama na Instagramu i Fejsbuku.

- Nedelja je, došla sam , puna je kuća, a tebe nema.Nisi mi ispričala sve. Andjele, putuj  u raj. Voleću te zauvek - napisala je jedna Nevena.

Ista devojka je objavila i forografiju sa Andjelom, kao i poslednje dopisivanje sa njom u kojem nesrećnica drugarici piše da ima puno novosti i da je baš zadovoljna svime i da jedva čeka da se sastanu pošto tri dana nema časove.

Nažalost, poginula je pred svitanje poslednjeg od ta tri dana, a drugarica Nevena i mnoštvo drugih devojaka im danas su posetili Anđeline najbliže, roditelje i njenog starijeg brata da sa njima podele preveliku tugu.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji