CEO INTERNET BRUJI O ZMIJI KOJA GMIŽE PO LEDU: Meštani kažu da je u pitanju PREDSKAZANJE! SPREMA NAM SE CRNO

Nakon "ulova" meštani sela su zmiju pustili nazad u šumu!

U zaseoku Livadice lozničkog sela Jadranska Lešnica meštani su pored jedne ograde dvorišta pronašli zmiju dugačku oko jedan metar. Tu se našao i komšija Čedo zvani Mungos, koji se, kako sam kaže, ne plaši zmija. 

On je zmiju uhvatio bez straha, a cela situacija je zabeležena i na snimku. Ipak, svi su se zapitali šta ju je nateralo da izađe iz skloništa usred zime. Stariji stanovnici ovog zaseoka kažu da za ovako nešto nisu ni čuli ni videli.

Oni skloni čitanju "znakova" smatraju da je u pitanju ružno predskazanje. 

Tomislav Čortić, meštanin sela koji je video zmiju i snimio ceo događaj kaže za Espreso kako selo ne pamti ovako nešto..

- Pričao sam sa komšinicom koja ima sedamdeset godina i kaže kako ona nikada nije svedočila ovakvim pojavama. I sama je bila šokirana kada je čula da zmija "vreba" meštane, objasnio nam je Toma.

Dodao je kako je u pitanju "smuk" i kako su zmiju nakon "ulova" meštani pustili nazad u šumu.

Nije mogao da sakrije začuđenost što je zmija izašla po velikom mrazu jer se one nalaze u "zimskom snu".

- Videli smo veliku zmiju na ledu u nedelju, 13.januara, a dan posle, 14. januara na Svetog Vasilija Velikog je grmelo, pa je po selu počelo da se priča kako oba događaja zajedno mogu da označavaju početak novog rata od kojeg svi strepe, objašnjava Tomislav za Espreso.

Dodaje kako je ipak moguće da je zmiju "zavaralo" kratkotrajno sunce koje se pojavilo.

Pogledajte video:

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji