Print this page

OD NEPRISTOJNIH PONUDA NE MOGU DA ŽIVE! Žene na društvenim mrežama načisto poludele za lepim Jocom i njegovim plavookim kolegom Šiljom!

Dva najzgodnija radnika "Gradske čistoće" čestitala Dan zaljubljenih gledateljkama portala Informer

Jovica Vasić, radnik gradske čistoće, već duže vreme privlači medijsku pažnju. Otkada je na društvenoj mreži Tik Tok podelio snimak sa svog radnog mesta, a to je u njegovom slučaju đubretarski kamion, nepristojne ponude devojaka ne prestaju da stižu.

Međutim Jovica nije jedini zgodni čistač ulica. Javno komunalno preduzeće "Gradska čistoća" krije još jednog lepotana. U pitanju je Dragan Vasić Šilja, koji obožava da se slika, telo mu je prekriveno tetovažama, a dame naročito padaju na njegove plave oči.

- Nalog sam otvorio pre 3 meseca i ni sanjao nisam da će moji klipovi izazvati toliku pažnju. Dosta ljudi mi prilazi i traži da se fotografišemo, kaže Jovica, a njegov kolega Dragan dodaje kako malo popularnosti i slave prija svakome. Iako se oprobao u glumačkim vodama, Šilja kaže da posao đubretara ne bi menjao ni za jedan drugi.

I Jovica i Šilja vole svoj posao i rade ga tačno deceniju. Jovica pokriva opštinu Voždovac, a Šilja radi na Zvezdari.

- Radim na kamionu na utovaru smeća, perem ulice, radim na transportu i utovaru kabastog smeća, na košenju, objašnjava Jovica. 

On je otac dve devojčice, nije oženjen, ali uskoro planira da stane na ludi kamen sa devojkom za koju kaže da se teško nosi sa njegovom popularnošću i porukama koje svakodnevno stižu. Šilja takođe ima ćerku i suprugu. Na pitanje da li su se ranije, dok su bili momci, susretali sa predrasudama žena kada im kažu kojim se poslom bave, obojica tvrde da nisu imali tih problema.

- Nikada se nisam stideo da kažem čime se bavim. Ja sam odgajan od ovog posla. Moj otac je u istoj firmi preko 30 godina tako da stvarno nemam problem što se toga tiče. Svi koji se druže sa mnom i ko god me upoznao znaju čime se bavim i nikome ne smeta. To sam što sam, ponosno ističe Šilja. 

Za sam kraj, ovi lepotani čestitali su slavu Sveti Trifun onima koji danas slave i Dan zaljubljenih svim gledateljkama portala Informer uz poruku da se zaljubljuju i vole što više!