IZBOR ZA NAJZGODNIJU SELJANKU: Pinosava, Boleč, Ripanj i Leštane ušle u finale. One su RUMENE, SLATKE i ZGODNE SELJANKE! (FOTO+VIDEO)

Već tradiocionalno se održava izbor za najlepšu seljanku na početku svake naredne godine. I ovaj put, izbor se održao 2. januara u poznatom prestoničkom klubu. Tu su bili predstavnici svih okolnih beogradskih naselja: Pinosava, Boleč, Ripanj, Mali Mokri Lug, Beli potok, Besni fok itd. 

Pravilo je bilo da sve moraju biti obučene u istu maciju, jer se oduvek znalo da su neka sela bogatija, a neka su skromna i siromašna. Na ovom takmičenju sve su morale biti iste u smislu mode. Mogle su da koriste samo svoje telo i svoju harizmu kako bi senajbolje predstavile. Neke su u tome uspele, a neke ne. 

Ovaj put u finalu su se našle predstavnice Ripnja, Leštana, Boleča i Pinosave, a pobednik nam dolazi iz Boleča: "Svaki dan putujem do centra grada na fakultet, ponekad pomislim da bi mi mnogo lakše bilo da živim negde bliže. Onda na kraju dana dođem kućiu, svojoj porodici i tada vidim šta čini život. Hvala puno svima koji su glasali za mene. Boleč je srce Srbije ove večeri", uzbuđeno je izjavila pobednica.

Pogledajte sve fotografije sa ovog događaja. Čestitamo još jednom pobednici i želimo joj uspeha u studiranju i što manje gužve u prevozu. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji