OVE TRI POZE SVAKA ŽENA MRZI: Ispitali su 1.200 žena, pa su došli do šokantnog zaključka za muškarce (FOTO INSTRUKCIJE)

Ispitano je preko 1200 žena o njomraženijim pozama u seksu, i nećete verovati kakvi su rezulrtati: žene su kao najgore poze  ocenile baš one za koje smo mislili da su sigurica, dogi stajl, pozu 69 I kada je ona gore.

Velike su šanse da smo u ove poze upućeni čim smo počeli da imamo seksualni život.  Ceo život smo se oslanjali na standardne poteze , efikasni su, laki, dobar je osećaj, a žene nas ,izgleda, proklinju sve vreme.

Obratili smo se stručnjacima da otkrijemo izvor ženskih frustracija i zašto naše 3 omiljene poze ne deluju, šta ženama smeta i kako da zadovoljimo njihov seksualni apetit. 

DOGI STAJL

Zašto joj se ne sviđa: 
Jednostavno, suviše je bolno! „ Stvar je u tome što možete udarati o vrat materice kod žene, a to je jedan od razloga što je duboka penetracija često više boli nego što je zadovoljava. Plus, ako skroz izađete pa ponovo uđete u nju, smanjujete njene šanse da ostane vlažna sve vreme.“, tvrdi dr. Sara Godfrid, autorka  The Hormone Cure.

„Žene koje su radile naš upitnik takođe kažu da dogi stajl poza nije dovoljno intimna. Iako grub seks može biti super stvar kada oboje volite to, većina žena traži vise bliskosti tokom seksa. “, kaže dr. Godfrid. „I dok se vi možete diviti njenoj guzi dok vodite ljubav ona ima pogled samo na krevet. Priznaćete, to i nije tako seksi.“, dodaje ona.

Kako popraviti stvar:
„Kako bi izbegli bolno prodiranje, neka vam pokret bude kratak i plitak umesto brz i dubok. Plitka penetracija će stimulisati prednju trećinu njene vagine koja je njen najsenzitivniji deo.”, tvrdi Rebeka Rosenblat, seksualni teraput i autorka knjige Seducing Your Man.

„Povećajte faktor intimnosti tako što ćete provlačiti ruke kroz njenu kosu, niz kičmu i povremeno se naginjući i ljubiti je po vratu. Ne zaboravite stimulaciju klitorisa.”, savetuje dr, Godfrid. „Samo zato što ste koncentrisani na njenu zadnju stranu, ne znači da treba da zaboravite njene osetljive tačke.”

ŽENA GORE

Zašto joj se ova poza ne dopada: 
Jedna reč: Nesigurnost. Prema našem ispitivanju, većina žena se oseća „u centru pažnje” kada je gore. Dr. Godfrid tvrdi da žene često brinu oko toga kako im izgedaju grudi ili stomak iz vašeg ugla gledanja. Čak i ako mislite da vaša partnerka izgleda kao top model i najmanji tračak sumnje može da poljulja njeno samopouzdanje i ugasi strast.

Kako popraviti stvar: 
Možete da promenite pozu u “The Spork”.  Neka ona legne na leđa i podgne desnu nogu. Stanite između njenih nogu pod uglom od 90 stepeni i polako uđite u njenu vaginu. Njene noge biće kao zupci od viljuške, tako je ova poza i dobila naziv.69

Zašto joj se ova poza ne dopada: 
Pa… ne može da prima i daje u isto vreme. Rezultati ispitivanja kažu da je ženama teško da se koncentrišu na zadovoljstvo kada se trude da pruže isto. „ Uživanje i orgazam su kod žena u uskoj vezi sa njenim mentalnim stanjem tako da joj  je teško da se opusti i uživa u oralnom zadovoljavanju kada i sama mora da misli o 100 stvari kako biste i vi bili uživali. “kaže dr Sara.

Kako popraviti stvar: 
„Ako želite da se oralno zadovoljavate onda ne mojte to raditi u isto vreme.  Mnoge žene tvrde da im se pri upražnjavanju seksa u pozi 69 partner čini strancem . Žene žele da imaju kontakt sa vama, da se gledate u oči.” Tvrdi Godfridova.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji