VOĐENJE LJUBAVI U AUTOMOBILU: Još predloga za odlične poze dok vodite ljubav u kolima (FOTO INSTRUKCIJE)

Kada je doguralo dotle, seks u automobilu treba pretvoriti u pravi jedan užitak. Uglavnom nas vraća u te tinejdžerske dane izlaska i ludovanja, kada smo na zadnjem sedištu starih automobila vodili ljubav sa partnerom, u strahu da će se neko pojaviti i videti šta rade.

Ali, hajde da budemo realni, vođenje ljubavi u kolima može biti nezgodno i skroz neugodno. Međutim, dobro izabrana poza može potpuno promeniti ceo taj svet.

Nemojte nas kriviti kad policajac zatrese svoju baterijsku lampu na prozoru automobila. Pogledajte kakve poze sve predlažu stručnjaci, Možda poželite nekada i da probate jednu od ovih poza, ukoliko budete imali potrebe da vodite ljubav u automobilu.

"Pomerite sedište suvozača unapred i pomerite ga što bliže potezu", kaže Lisa Sweet, autorka 365 Sex Thrills . "On se može potisnuti na zadnjem sedištu putnika, a noge se naslanjaju na obe strane glavnog naslona za glavu putnika. Ona se penje nad njim okrenuti od njega i, zavisno od svoje visine i vrste automobila, može ili klečati ili savijati noge kako bi se noge postavile ispred bokova. Da bi ga odvezli na probni pogon, sve što treba da uradi jeste da spojite naslon za glavu kako biste dodali turbo snagu i pomerili njegovu brzinu, gore i dole.

Sigurnost prvo: "Isključite automobil kako biste izbjegli da ovo postane poslednja radoznala vožnja, a zatim spustite peškir ili nešto drugo kako biste zaštitili materijal sedišta." 

"Najbolja pozicija automobila je sa njim na putničkom sedištu i sa njom na vrhu, okrenuti se od njega za pristup u pozadini", kaže seksolog i parovi terapeut Kat Van Kirk ."Ova pozicija je sve bolje sa njenim nogama unutar njegovog, zadržavajući položaj kompaktan i kontrolisan."

Yab Yum je klasična tantrička pozicija pola koja je odličan izbor za seks na prednjem sedištu."U Yab Yum-u, partneri sede s face-to-face sa jednim ka drugom..U klasičnoj verziji, čovek sedi sa ženom na njegovom krilu, njene noge su omotane oko njega.Ovako, nije praktično u automobilu, ali može da sedi na putničkom sedištu i ona može da ga prati ", kažu tantrični seksisti Patricia Johnson i Mark A. Michaels, koautori Partnera u strasti: Vodič za veliki seks, emotivnu intimnost, i dugotrajna ljubav .

"Leži na leđima preko zadnjeg sedišta, a vezuje ruke iznad glave pomoću sigurnosnog pojasa. Ona se popne na vrhu i maže do sadržaja njenog srca", kaže doktorka Jess O'Reilly, autorka The Little Knjiga Kink .

"Možete staviti jedno sedište do kraja i imati oba partnera na jednom sedištu na poziciji bočne kašike, ubacujući muški polni organ", kaže Dawn Michael, sertifikovani klinički psiholog i autor " Moj suprug" neće imati seks sa mnom .

Doktorka Nicole Prause, istraživač seksualnog vaspitanja u laboratoriji Span kaže: "Seks nije samo penetracija genitalija. Ako žele da probaju nešto seksi u pokretu, čini se da sigurnija uloga posmatra kako partner podstiče sebe. Davanje oralnog seksa muškom vozaču je takođe veoma popularna automobilska aktivnost koja ne rezultira puno muke i komfora; Međutim, dovoljno je povećati pogrešnu vožnju sa oralni seksom za muškog vozača da je ovo verovatno najbolje simulirano sa pokretanjem motora nakon što se povuče! "

Evo je - potencijal za pozadinsku akciju u kolima, koju smo svi čekali. Kao što je komplikovano i akrobatično, čini se apsolutno moguće da je to učinjeno u pasivnom stilu ili čak i da analno probate u vozilu. 

Možete probati neke od ovih poza. Sigurno će se svideti i jednom i drugom partneru, a možda se rešite silnih modrica koje ste ranije dobijali dok ste vodili ljubav u automobilu. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji