PREVARILA JE BUDUĆEG MUŽA: Ovaj mladoženja osmislio je najgoru moguću osvetu svojoj verenici!

Dan venčanja jedan je od najupečatljivijih dana za mladu i mladoženju. To je dan kada su se oboje pripremili da izgledaju dobro i da razmene svoje zakletve i čuveno "da".

U ovom videu desilo se nešto zaista neočekivano i ispostavilo se da je to bila prava noćna mora za mladu. Kada je sveštenik počeo da govori, mladoženja ga je grubo prekinuo i zamolio da kaže par reči pred svima. Devojka se samo smejala i nije imala pojma šta je on pripremio.

Rekao je gostima da otvore koverte koje se nalaze ispod njihovih sedišta da vide poklon koji je on pripremio za njih. Dao je koverat i svom kumu.

Svi su ostali u šoku kada su videli fotografiju mlade i kuma u intimnoj sceni. On je napustio verenicu jakim šamarom zbog onoga šta je uradila i otišao je sam na medeni mesec.

Ovo je zaista bilo iznenađenje koje je pripremio na dan venčanja. I najbolji poklon koji je mogao da pruži svojoj prevrtljivoj verenici.

I ako je ovo samo insert iz filma "Umetnost putovanja", daje sjajnu poruku svima da budu verni svom partneru ako ne želite da vam se upravo ovako nešto dogodi.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji