MOŽE DEDA DA MI BUDE: Imala sam odnos sa matorcem od 67 godina i ostala TRUDNA! Više mi se nije javio

"Sasvim slučajno sam ga upoznala u jednom klubu gde udaraju narodnjaci. Mnogo sam pila to veče jer sam htela da zaboravim raskid sa dečkom", započinje svoju ispovest devojka koja se našla u jako teškoj situaciji.

"On je stajao za šankom a ja sedela za stolom, stalno me odmeravao i gledao sve dok mi nije prišao i pitao može li da sedne pored mene.

Klimnula sam glavom i on je okrenuo par rundi dok smo pričali. Komirala sam se od alkohola i rekla da idem kući. Nije me pustio da idem sama po mrkloj noći, nego se ponudio da me odveze. Pristala sam i kad me dovezao kući zvala sam ga da uđe da popijemo još koju da se odužim.

 

Pili smo skoro do zore i ne znam kako se desilo samo znam da smo završili u krevetu i vodili ljubav. Nakon toga, on je otišao kući i nije se više javio.

 

Prošlo je mesec dana i saznala sam da sam trudna ostala s njim jer od tad nisam ni sa kim spavala. Sada nikako ne mogu da ga nađem da mi plati abortus jer ne želim to dete.

 

A tek kada bi moji saznali, odrekli bi me se odmah jer sam spavala s nekim ko može deda da mi bude", završila je ona.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji