OVIH 10 LJUDI JE POGINULO STRAŠNO: Načini na koji su izgubili život su nečuveni!

Smrt nije ljubazna prema glupima. Iako je svima žao žrtava sa spiska, njihove fatalne greške će vas naučiti dobroj lekciji života

Kada je reč o smrti, najbolje čemu možete da se nadate jeste da podlegnete bolesti ili starosti u krevetu. Iako to ne zvuči zabavno, umreti kao konzervativac je bolje nego umreti kao mladi idiot.
Smrt nije ljubazna prema glupima. Iako je svima žao žrtava sa spiska, njihove fatalne greške će vas naučiti dobroj lekciji života.

1. Jedan zavisnik od video igrica u Južnoj Koreji odlučio je da igra "Star Craft" 50 sati bez prekida, samo da ode do toaleta. Umro je od dehidracije i srčanog udara.

U ovom slučaju "Game Over" bi bilo mnogo bolje nego "Life Over".

2. Čovek u britanskoj Kolumbiji izlomljen je na smrt od helikoptera koji nije primetio jer je slušao preglasnu muziku na slušalicama.

 

Majke uvek kažu deci da će ih metal muzika koštati života, eto!

3. Dok je pokušavao da pronađe dobar Wi-Fi na svom telefonu, jedan čovek iz Ekvadora pao je sa terase i umro.

Da li je 4G baš toliko skup tamo?

4. Surfer letećim zmajem odlučio je da leti za vreme oluje i završio bukvalno bačen sa strane hotela na plaži.

5.  Posle 6 litara piva u takmičenju ispijanja, jedan čovek se srušio od srčanog udara. Umro je na putu za bolnicu.

 

6. Kada je Kralj Čarls II od Navara bio bolestan, njegov doktor mu je naredio da se umota u platno nakvasi rakojom. Nažalost, umesto da makazama iseče poslednji sloj platna sa kralja, medicinska sestra je mislila da bi bila dobra ideja da spali taj deo platna i tako je ispekla kralja živog.

 

7. Dve starije sestre ugušile su se u hotelu pod krevetom koji nije bio dobro prišrafljen za zid.

Zašto ovi kreveti uopšte i postoje?

8. Jedan Rus se kladio sa dve devojke da može da izdrži celu noć sa njima u 3000 dolara. Da bi dobio opkladu, uzeo je preteranu količinu vijagre. Mora da je bila dobra noć...dok njegovo srce nije eksplodiralo i on je umro.

Čudan način da dobijete 3000 dolara?

9. Kralj Martin od Argona umro je od loše probave kada je pojeo celu gusku, a njegova dvorska luda ga je nasmejala toliko da je počeo nekontrolisano da se smeje.

Prvi put da je neki komičar "ubio" vicem!

10. Iako je rečeno da ostanu u svom safari vozilu, dve nemačke turistkinje ubijene su u divljem parku kada su izašle napolje istog trenutka su ih napali i ubili tigrovi.

Koliko god da se smejemo ovim blesavim smrtima, i sami smo ponekad uradili sličnu glupost.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji