TVOJ PROBLEM JE U GLAVI: Ne fali tebi tvoj bivši, tebi fali osećaj prave ljubavi

Misliš da ti on nedostaje? Misliš da ti nedostaje način na koji te držao za ruku u letnjim mesecima, ili način na koji si se uz njega smešila  u zimskim mesecima? Ili kako te je dozivao imenom?

Istina je ova, tebi nedostaje ljubav.

Tebi ne nedostaje njegova ruka. Nedostaje ti ruka za koju ćeš se primiti. Ne nedostaju ti njegove usne, već one usne koje ćeš ljubiti. Tebi ne nedostaje način na koji te tešio kada si bila ranjiva, tebi nedostaje netko da bude pokraj tebe. Nedostaje ti ljubav koja te neće nikada napustiti.

Tebi nedostaje poverenje.

Tebi nedostaje neko kome ćeš reći sve svoje tajne i želje, a taj će te slušati i uživati. Neko na koga ćeš se moći osloniti kada ti zatreba. A ne neko ko je pobegao kada nisi ni slutila.

Ali molim te, nemoj pobrkati svoju usamljenost i tu rupu u svom srcu, s nedostatkom njega.

Ti ga više ne poznaješ. Možda nikada ni nisi. Ti više ne znaš tu osobu. Više ne znaš koja mu je najdraža košulja. Ti ne znaš njegov izbor pića, omiljeni bend, a sigurno ne znaš kome se on smeši nakon dugog dana na poslu.
Više ne poznaješ muškarca kojeg si volela.

Dakle vidiš, ne može ti nedostajati netko tko je sada za tebe stranac. Ne može ti nedostajati netko tko je tek poznanik. Duh iz prošlosti. Uspomena.

Ova praznina koju osjećaš nije zbog odsutnosti nekoga koga si voljela. To je samo odsustvo ljubavi. Osećaj za nečijom blizinom. Za nekim kome možeš ispričati svoje najdublje strahove, a taj neko će te zaštititi, umiriti i biti tu pokraj tebe. Zapravo tebi nedostaje netko koga ćeš voleti.

Tvoj bivši je sada daleko. On više nije osoba koju si volela, a nisi ni ti ista ona osoba kada si bila s njim. Ljudi se menjaju iz minute u minutu, iz dana u dan. Jer svaki dan donosi nešto novo. I zato prihvati i shvati da on nije osoba koju želiš, jer da je ne bi bio bivši.
Ti samo žudiš za ljubavlju.

Žudiš za osećajem potrebe za nekim i da si nekome ti potrebna.

Ti žudiš da budeš obožavana.

I u tome nema ništa loše. Nema ništa loše u žudnji za ljubavlju. Samo nemoj pomešati takvu žudnju sa žudnjom za ljubavi iz prošlosti. Nemoj mešati tu prazninu, jer njega više nema.
Tebi nedostaje ljubav. Ne on. Ti više ne znaš ko je on i gde je, ali jako dobro znaš šta je ljubav. To je ljubav koja će biti zauvek. Ne muškarac koji te napustio pre godinu-dve.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji