Bila je poznata širom sveta i pre ovog hita: Znate li ko je lepotica iz spota za Despacito? (FOTO)

Ona se zove Zulejka Rivera i postala je planetarno poznata mnogo pre nego što je zaplesala u najgledanijem spotu u istoriji Jutjuba.

Počela je na lokalnim takmičenjima za mis u Salinasu, postala Mis teen Portorika, a zatim i kandidatkinja te zemlje na izboru za Mis univerzuma.

Pre 12 godina, postala je Mis univerzuma sa samo 18 godina, čime je postala jedna od najmlađih misica ikada.

Njen izbor obeležio je i manji incident – Zulejka se onesvestila malo nakon proglašenja, pošto je ophrvala vrućina i težina haljine.

Kao Mis univerzuma, obišla je ceo svet, a tokom putovanja po Americi podržala je Donalda Trampa u rvačkom meču slavnih!

 

Uz to, mogli smo da je gledamo i u telenovelama!

Zulejka (30) se zainteresovala i za glumu, pa je igrala u telenovelama Dame Chocolate, Alguien te mira i Aurora.

 

Glavnu ulogu dobila je u seriji Rosario, a karijeru je nakratko pauzirala zbog rođenja sina.

 

Uglavnom igra negativke, a imala je i malu ulogu u filmu Runner, runner.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji