ZBOG OVE FOTOGRAFIJE PLAČE CEO SVET:Pevačica na samrti koristi svaku priliku da zagrli svoju ćerkicu

Džoi Martin Fik ima rak materice, i trpi strašne bolove umanjuju jedino ljubav njene ćerke Indijane i supruga Rorija

Američka kantri pevačica Džoi Martin Fik (40), umire od raka, i svesna je da su joj dani odbrojani. Ona svaki preostali trenutak koristi da bi ga provela sa ćerkicom Indijanom.

Posle duge borbe sa rakom materice i iscrpljujućih hemoterapija, Džoi i njen suprug Rori su krajem oktobra objavili na svom blogu pismo koje će rasplakati i one sa srcem od kamena.

Pevačica je napisala da je svesna da umire, da joj nema spasa. Strašne bolove joj umanjuju ljubav njenog supruga i ćerkice, i injekcije morfijuma.

Ali, hrabra pevačica se ne predaje jer svaki novi dan je nova šansa da zagrli Indijanu i Rorija. A kada je Džoi objavila sliku sa ćerkom, ovu potresnu fotografiju su preneli mediji iz celog sveta.

Da sve bude još tužnije, ponovo je aktuelna pesma “When I’m Gone”, koju su Džoi i Rori snimili pre tri godine, i koju su mnogi opisali kao njenu oproštajnu poruku.

it's all about love.

A post shared by Rory Feek (@roryfeek) on

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji