Modni izbor Jelene Đoković: Jedini komad koji sakriva svaki nedostatak! (FOTO)

I na prvom meču na ovogodišnjem internacionalno teniskom turniru Roland Garros-u, najvatrenija podrška Novaku Đokoviću bila je, kao i već godinama unazad, njegova supruga Jelena.

Ona za te prilike uvek bira opuštene i udobne, ali savršene odevne kombinacije, kako bi Novaku mogla da da svu podršku sa tribina, ne pazeći na garderobu ili neudobnu obuću.

Ovaj put, Jelena se odlučila za pravi modni hit ove sezone - pončo. Preko jednostavnih farmerki i belog džempera supruga teniskog asa ogrnula je pončo, koji ju je grejao, a u isto vreme oslobodio ruke, kako bi mogla da aplaudira.

Kao što smo već navikli, Jelena na sebi nije imala nakit niti šminku, već samo naočare za sunce.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji