Postoji 6 tipova ženskog pupka, a JEDAN otkriva da ju je LAKO odvesti u krevet

Na osnovu svakog dela tela može da se kaže ponešto o čovekovom karakteru. Evo šta pupakgovori o tome kakva je žena, piše AstroUncle.

Vertikalan i ovalan

Ako je pupak žene izdužen i ovalan to znači da žena voli previše da priča, posvećena je poslu i teži savršenstvu u svom životu.

Savršen krug

Ovakav pupak imaju žene koje su ljubazne i iskrene. Dobrog su zdravlja i brzih misli i volele bi da žive na svom imanju.

Malo van centra i vijugav

Žene sa ovakvim pupkom su ćudljive i promenljivog raspoloženja. Umeju lepo da pričaju kad hoće, a dobre su u sprotu i mogu postići uspeh kroz sport.

Horizontalan i ovalan

Ove žene ne može svako da razume, a one često kupe negativne utiske od drugih. Međutim i same su sklone da misle loše o drugima. Stručnjaci su da nađu mane drugima.

Veoma konkavan

Ako je pupak jako uvučen, to znači da je žena veoma lepa, nežna i osećajna, ali su pomalo bolešljive prirode.

Ispupčen

Žene sa ovakvim pupkom su veoma srećne. Imaju pozitivno razmišljanje i lako se uzbuđuju, što muškarci često umeju da iskoriste da bi ih odvukl u krevet.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji