Doktor je napravio carski rez, ali u ženinom stomaku nije bilo bebe! Posle 2 minuta nešto je zaplakalo!

Jedna majka poslala je žalbu bolnici gde je rodila svoje četvrto dete kada je otkrila da je njen doktor uradio hitni carski rez nakon što je već prirodnim putem rodila dete.

21-godišnja Amber Hjuz videla je pogled kompletnog šoka na licu svog partnera kada je njen doktor pokušao da porodi njenog sina, Olija, carskim rezom u 30. nedelji.

„Bilo je strašno. Očekivao sam da mi dodaju moju radost, ali umesto toga video sam paniku na doktorovom licu“, rekla je majka.

Amberin partner, Danijel (25), bio je prestrašen kada je doktor otvorio njen stomak samo kako bi video da unutra nema bebe.

„Nisam čak ni dobila izvinjenje. Doktor je samo objasnio da je moja beba već u porođajnom kanalu kada su me otvorili i da je to bila jako čudna situacija“, seća se Amber.

„Sada imam vidljiv ožiljak koji nije bio potreban i još uvek se oporavljam od carskog reza.“

Prema žalbi koju je ovaj par podneo, trebalo je bar 2 minuta da medicinsko osoblje u bolničkoj sobi primeti da Oli plače na čaršafu između Amberinih nogu.

„Bukvalno sam imala slom, gde mi je nestala beba? Nije mogla samo da nestane“, rekla je Amber. „Odjednom smo čuli nešto. Onda su pronašli Olija ispod čaršafa, kako se rodio prirodnim putem.“

Oli je rođen pre vremena, ali su i on i majka pušteni iz bolnice 5 nedelja kasnije. „Zahvalna sam da je moja beba dobro, ali nikada neću zaboraviti taj dan kada su doktori izgubili moju bebu.“

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji