ONO ŠTA SU URADILI OVI RODITELJI SA SINOM TOKOM VIKENDA JE SUROVO: Jedna devojčica je bila hrabra!

Otac je primetio da njegova ćerka krade od njega - hrana je nestajala iz ormarića i frižidera, ali kada je suočio sa tim, doživeo je nešto neverovatno.

"Posmatrao sam je nekoliko dana i shvatio da moja ćerka Dženej krade hranu i stavlja u ranac baš pre nego što treba da krene u školu, do kraja dana, nije je bilo. Kada sam je pitao, rekla mi je, sa suzama u očima, da joj je jedan dečak u njenom razredu rekao da mrzi vikende jer tada nema šta da jede, jer tada nema školskih obroka. Ona je zato krala hranu i stavljala u ranac tokom dana, kako bi on i njegov mlađi brat imali šta da jedu. Ona je to radila krišom jer nije želela da ga osramoti ili da  mu napravi neke probleme."

"Ovo me je zaista pogodilo jer mi živimo u dobrom komšiluku i nisam ni ja naivan da mislim da siromaštvo ne postoji svuda. Zaista sam se šokirao da saznam da se jedan dečak i njegova porodica muče na takav način. Postujem i pišem ovo kako bih vas sve podsetio da nikada ne znamo kako se neko bori i kako mu potrebe ponekada nisu transparentne. Pomoć na najmanji mogući način može da napravi veliku razliku."

"U slučaju da se pitate, ovu informaciju sam anonimno prosledio i školi, i oni su me ubedili da će preduzeti sve što mogu da pomognu ovoj porodici u ovim teškim vremenima. Ipak, počeo sam da kupujem nekoliko kutija više pahuljica i supe i stavljam ih na mesto gde jedna 6-godišnjakinja može da ih nađe i dohvati. Primetio sam da nestaju..."

Ova devojčica je zaista neko na koga roditelji treba da budu ponosni. Ona je dokazala da ima osećanja, ali i hrabrost, da pomogne svom drugaru iz škole.  

Svi treba da budemo zahvalni na onome šta imamo i pomislimo na one koji možda nemaju tu sreću.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji