I PANDURI NEKAD ISPADNU LJUDI: Jurili su manijaka za volanom koji je vozio kao lud, a onda je on stao i desio se preokret!

Posle jurnjave za automobilom napokon se i zaustavlja, a iz njega izlaze dva krupna muškarca. Sve nagoveštava da će uslediti sukob između snagatora i policajaca, ali

Jedna policijska potera iz Litvanije počinje na takav način kao i svaka druga u svetu. Na snimku se može videti kako automobil krši saobraćajna pravila i policijsko vozilo koje ga želi da zaustavi. Posle jurnjave za automobilom napokon se i zaustavlja, a iz njega izlaze dva krupna muškarca.

Sve nagoveštava da će uslediti sukob između snagatora i policajaca, ali u tom trenutku iz automobila izlazi majka s detetom koje joj leži na rukama bez svesti.

On s detetom prilazi policijskom automobilu, a policajcbrzo reagiraju, smeštaju nju i dete u svoj automobil i pod sirenom punom brzinom jure u najbližu bolnicu.

Ovaj snimak je na svom portalu objavila policija, koja je otkrila da se dete osvestilo u automobilu pre dolaska u bolnicu, te da se trenutno ujspešno oporavlja.

Litvanski mediji hvale lokalnu policiju koja je dokazala da u kriznim situacijama odlično reaguje.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji