PRELETEO JE POLA SVETA ZBOG LJUBAVI: Kristijan je otišao u Ameriku za njen rođendan. Priredio je pravi spektakl, a njena reakcija je nezaboravna!

Kristijan Iličić, momak iz Hrvatske, pravi je avanturista, a njegovim dogodovštinama nema kraja. Obišao je preko 60 zemalja, ali ono što je uradio za svoju devojku, oduševilo je ceo svet.

Naime, njegova devojka koja živi u Americi proslavljala je rođendan. Zbog daljine koja ih razdvaja, ovo je trebalo da bude druga proslava kojoj Kristijan nije prisustvovao. Međutim, on je odlučio da uzme stvar u svoje ruke i okrene sve!

Smislio je genijalan plan! Obukao se u kostim lava i otputovao na rođendansku proslavu, kako bi iznenadio devojku.

Lav je ušao i dao Andrei poklon, koji joj je navodno poslao Kristijan. Čitala je poruke, ne sluteći ko je iza kostima. Bilo joj je teško, plakala je nakon nekih rečenica.

A onda pravo oduševljenje! Kristijan skida masku lava i staje pred nju. Andrea nije mogla da veruje šta je snašlo, ostala je bez reči i neverovatnom brzinom poletela u zagrljaj svog dragog.

"Ovo je definitivno najluđa stvar koju sam napravio do sada! Preletio sam pola sveta kako bi osobu koju volim i koju nisam vidio 3 meseca iznenadio za njen rođendan", rekao je Kristijan.

Ovaj gest oduševio je region, pa pogledajte kako je sve to izgledalo:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji