PLJUNUTA NATAŠA BEKVALAC, A KRIMINALCI PRED NJOM SAMO PADAJU: Upoznajte Lidiju u ovih 15 slika, fatalnu srpsku policajku! (FOTO)

Ona ima profil na Instagramu i više od 6.500 pratilaca

Atraktivna plavuša Lidija Takač postala je preko noći zvezda društvenih mreža kada je u medijima nazvana najlepšom srpskom policajkom!

Ona ima profil na Instagramu i ima više 6.500 pratilaca. Lidija je izuzetno fotogenična, a voli da se slika u uniformi MUP Srbije, kojem služi na ponos.

Međutim, posle priličnog medijskog interesovanja, Lidija je zatvorila svoj profil na Instagramu.

Ovu pripadnicu MUP-a Srbije na toj društvenoj mreži prati više od 18.000 ljudi, a broj njenih pratilaca se povećava iz dana u dan.

Seksi plavuša je od svojih Instagram obožavalaca dobila epitet “najseksipilnija policajka u Srbiji”, a ona svoje brojne fanove svakog dana obraduje novom provokativnom fotografijom.

Ljubiteljima društvenih mreža podjednako se dopadaju Lidijine slike u policijskoj uniformi i civilu. Posebno su im drage njene objave sa bazena i mora u kupaćem kostimu.

Ispod svake slike Lidija ima više desetina komentara, mahom pripadnika muškog spola, koji ne kriju svoje oduševljenje, ali se ne libe ni da joj, osim komplimenata, upućuju i nepristojne ponude.

“Uhapsi me, molim te!”, “Kriv sam, privedi me”, “Predajem se”, samo su neki od brojnih komentara upućenih na račun atraktivne plavuše.

Da Lidija itekako voli svoj posao, dokazuje svojim slikama u uniformi i sa terena. Tako je ispod jedne slike u policijskoj garderobi napisala: “Sretna sam ko malo dijete, od trepavice pa do pete” i “Posao je pjesma”.

Dok većina njenih pratilaca sa oduševljenjem prihvata svaku njenu objavu, ima i onih koji smatraju da neko ko radi tako ozbiljan i odgovoran posao ne bi trebalo da dijeli svoju intimu na internetu.

Ona redovno na profilu postavlja fotografije koje izazivaju opšte oduševljenje, te neretko "pokupi" i po nekoliko hiljada lajkova i komentara.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji