VOLELA DA JEDE VIŠE OD ŽIVOTA Nikoleta ima 33 godine, 272 kg i godinama nije videla svoja kolena (VIDEO)

Niki Vebster (33) ima toliko kilograma da već godinama nije videla nožne prste niti kolena.

U emisiji "Moj život sa trista kilograma", koja se emituje na kanalu TLC, otkrila je kako izgleda život žene koja ima 272 kiligrama.

"Moja težina me ubija. Ne mogu sama da se istuširam. Imam samo 33 godine, a celo telo me boli. Mrzim to. Znam da sam samoj sebi ovo uradila. Hrana je zavisnost koja me ubija", kaže Niki.

Prvi put pred kamere je stala pre godinu dana. Od tada do danas vodi bitku sa kilogramima. Ne samo sa kilogramima već i za život.

Njeno stanje bilo je toliko ozbiljno da je morala da ide na operaciju, ali da bi je uopšte preživela morala je da smrša 22 kilograma pre toga. Nekada je po sopstvenom priznanju dan počinjala tako što je jela. Deo krivice za njeno stanje snose i njeni roditelji koji su joj hranu pripremali i donoslili u sobu da ne bi morala da silazi niz stepenice. Takođe, dopuštali su joj da jede šta želi iako je hrana polako počela da je ubija. Da ipak do toga ne bi došlo, njena poslednja šansa bila je operacija smanjenja želuca.

Zahvaljujući ovoj intervenciji, uspela je da smrša 90 kilograma i sada ima oko 200. Ono što je dodatno motiviše pored zdravstvenih briga je i to što je njena sestra Kortni odlučila da zabrani svojoj deci da se druže sa njom jer ih njena kilaža plaši.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji