Razočarana Nemcima objavila oglas: Tražim muškarca Balkanca, ovde je teško dobrog čoveka naći

Web stranica “EX Yugoslavia” objavila je oglas djevojke iz Hrvatske, bez navođenja detalja ili potpunog identiteta. Zahvaljujući jednostavnom načinu, prihvatit ćete njemački jezik u samo 2 sedmice.

Živim u Njemačkoj već sedam godina i još nisam našla srodnu dušu. Nisam rekla da su Nijemci loši ljudi, ali teško je pronaći pravog čovjeka koji vas ne bi izradio. Oni su takvi ljudi, traže samo vlastitu korist.

Dolazim često u Hrvatsku, svaka dva mjeseca, imam jednu kuću na moru i tamo idem da odmaram. Međutim, nikada nemam vremena izaći malo van negdje u grad kako bih upoznala pravog čovjeka, samo se zabavljam s drugim stvarima i dolazi vrijeme kad se moram vratiti kući u Njemačku i bude mi teško.

Voljela bih upoznati nekoga tko je s Balkana, kao i da se želim udati samo tako, nekoga tko će me voljeti i poštovati za zadnju zaštitu. Netko s kojim bih mogla stvoriti potomstvo i živjeti u ljubavi i stilovima. Jedini uvjet je da se preseli u moju domovinu u Njemačku, budući da ja imam svoj posao i radim, dobro mu je i ne bih ga voljela napustiti, jer sam ovdje već dugo vremena i uživam.

Ne tražim posebnu ljepotu, važno mi je imati srce i dušu i ponašati se kao pravi muškarac prema ženi. Nisam osoba koja voli nasilje nad ženama, niti volim muškarce koji su skloni alkoholu i kockanju. Nijemci su takvi i zato mi se ne sviđa i sigurna sam da ima više takvih kakve tražim, samo treba doći pravo vrijeme.

Vrijeme je da se udam i da se smjestim s osobom koju volim i ona. Nadam se dobrom rezultatu i naći ću nekoga za sebe i uživat ću.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji