OTIŠLA JE U BANKU BEBA I ODABRALA DONORA BR. 380: Devet meseci kasnije doživela je najveći šok u svom životu!

Devet meseci kasnije, Dženifer je otišla u bolnicu gde je doživela najveći šok života kada se porodila

Kada su Dženifer Kramblet i njena partnerka Amanda Zinkon, odlučile da započnu porodicu kasne 2011. godine, Dženifer je odlučila da ostane u drugom stanju in vitro oplodnjom.

Kako bi započele proces, par je otišao u banku sperme u Ohaju, SAD kako bi pronašle odgovarajućeg donora za bebu. S obzirom da su koristile banku sperme, one su mogle da “biraju“ baš kakvog muškarca žele da bude biološki otac njihovog deteta. Imale su određene stvari koje su želele i izabrale su donora br. 380 koji je imao plave oči, plavu kosu i najbitnije belu kožu.

Kada su izabrale, Dženifer je bila oplođena od strane doktora koji je koristio uzorak sperme iz banke. Sve je prošlo glatko i san ove dve žene o osnivanju porodice je bio korak bliže ostvarenju.

Devet meseci kasnije, Dženifer je otišla u bolnicu gde je doživela najveći šok života kada se porodila: Njena beba nije izgledala ni nalik onome što je očekivala. Zapravo, dete je bilo crne puti! Par je ostao šokiran!

Kako je ovo moglo da se dogodi? Kako se ispostavilo, banka sperme je slučajno pomešala belog donora koji je par tražio, kada je radnik pogrešno pročitao broj donora 380 i zamenio sa 330, koji je bio Afro-Amerikanac.

S jedne strane, Dženifer je bila slomljenog srca i morala je da se izbori sa osećajem besa, razočarenja i straha zbog odgajanja crnog deteta. Ona je odrasla u gradu kom nije bilo ljudi crne puti, a njena prva interakcija sa takvom osobom bila je na fakultetu. Ona ništa nije znala o njihovoj kulturi i nije bila spremna za transrasno roditeljstvo. Plašila se da njena konzervativna porodica neće prihvatiti njenu crnu kćerku.

S druge strane banka sperme je zaista napravila užasnu grešku. Ovakva greška može nekome da promeni čitav život kao što je u slučaju Dženifer.

Dženifer tuži banku sperme zbog nemara i prevare. Kasnije ove godine biće završeno suđenje.

Banka sperme treba da bude odgovorna što nije pružila Dženifer i Amandi spermu donora koju su tražile. Ovakva greška jednostavno nije mala stvar i uticaće na ovaj par do kraja života. Tužba je privukla dosta medijske pažnje. Naravno, Amanda i Dženifer rekle su kako one obožavaju svoju kćerku i daju sve od sebe kako bi ona odrasla u zdravoj atmosferi.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji