NOĆNA MORA SVAKOG RODITELJA: Majka postavila KAMERU DA VIDI KAKO DADILJA ČUVA DETE! Snimak je zaprepastio! (VIDEO)

Tifani Filds iz grada Leksingtona u Kentakiju, majka je 4-godišnjeg dečaka koji boluje od Daunovog sindroma, epilepsije i srčanih tegoba. Kako je dečaku potrebna stalna nega Tifani je morala da angažuje dadilju.

Nakon nekog vremena primetila je drastične promene na dečaku pa je ugradila skrivenu kameru. Kada je pogledala snimak bila je u šoku. Nije mogla da veruje da neko može tako da zlostavlja dete. I to još bolesno dete. Lilijan Vajt se zove bebisiterka koja je zlostavljala bolesnog i nemoćnog dečaka vukući ga po podu.

Menjala mu je pelene tako što mu je sedela na licu. Brutalno ga je maltretirala. Tifani ju je odmah prijavila nadležnim organima i danas se bori sa pravdom. Pogledajte video i zgrozićete se. Pazite koga puštate da vam čuva decu.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji