PRIMETILA JE DA ĆERKA NE LIČI NI NA KOGA IZ PORODICE: Prisetila se događaja iz porodilišta, uradila DNK test i SAZNALA ISTINU!

Pre dve decenije, dve žene našle su se u istoj porodiljskoj sobi. Obe su rodile dve preslatke devojčice i naravno – postale prijateljice. Međutim, obe su se godinama pitale istu stvar koja ih je mučila.

Pamela i Laura su godinama bile bliske prijateljice, ali ni jedna ni druga nisu zaboravile jednu noć u porodilištu. Pamela je tada otišla u kupatilo, a Laura je ostala u sobi. U sobu je potom ušla medicinska sestra sa bebom u rukama, rekavši Lauri da je vreme da podoji ćerku.

Međutim, kada je Laura pogledala bebu, nije je prepoznala. Sestra je, s druge strane, insistirala da je beba njena, pa ju je Laura podojila. U tom trenutku, Pamela se vratila iz kupatila, pogledala dete u Laurinim rukama i videla da je to njena ćerka. Ta nepažnja medicinske sestre im je ostala urezana u pamćenje.

Godine su prolazile, a Lauru je sve više mučilo to što njena ćerka Lindzi ne liči ni na jednog člana porodice. Pamela je takođe gajila sumnje da su bebe zamenjene, pa su na kraju, nakon decenija čekanja, rešile da se pojave u emisiji „The Doctors“ i provere da li su njihove ćerke zaista njihove.

Obe porodice bile su van sebe dok su čekale rezultate, a oni su, barem za Lauru, bili sasvim neočekivani – nije bilo zamene beba, i ćerke su bile u porodicama kojima i biološki pripadaju.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji