55 GODINA SU SE VOLELI... Kada čujete kako su se Cune i njegova supruga Leposava upoznali, verovaćete u bajke

Legendarni pevač Predrag Gojković Cune, koji je preminuo 21. jula u 85. godini, za sobom je ostavio suprugu Leposavu i dve ćerke.

Cune i Leposava bi ove godine proslavili 55 godina ljubavi, koja je počela na Svetom Stefanu u Crnoj Gori, gde je pevač imao zakazani nastup.

Leposava je na njegov koncert došla sa majkom i sestrom od ujaka, i tada ničega nije bilo između njih, ali se već tokom sledećeg Cunetovog nastupa sve promenilo.

- Bili smo na vi i ne znam kako nam je pošlo za rukom, ali, ljubav se rodila. Kasnije me je vratio do kampa u Bečićima, gde sam bila smeštena, a usput je u automobilu, najnovijem modelu "opela" s gramofonom i frižiderom, otvorio bocu najfinijeg "Kurvoazijeovog" konjaka za naše zdravlje. Uzela sam samo gutljaj, pošto ne pijem, a on je za našu sreću bacio flašu niz liticu, koja je stigla do mora i nije se razbila - izjavila je ranije Leposava za "Gloriju".

Ljubav je trajala, brak je bio bajka, a onda je ljubav zauvek učvršćena dvema ćerkama, Natašom i Kristinom.

Jedno drugome su uvek bili najveći oslonac, a Leposava je govorila da je Cune najbolji otac njihove dece, najdivniji muž i odličan domaćin.

Na žalost, Leposava i Cune nisu proslavili 55 godišnjicu ljubavi, a bol i tuga za suprugom i ocem ostaje večna.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji