KOMEDIJA U SLAGALICI Voditeljka i takmičari se ismejali do suza kada su videli šta piše na ekranu! (VIDEO)

U jednoj od igrica u kvizu Slagalica desila se komična situacija, zbog koje su se takmičari i voditeljka slatko nasmejali.

Naime, u istoimenoj igrici Slagalica, gde je cilj sklopiti što dužu reč od nasumično odabranih slova, kompjuter je prilikom kombinovanja sam izbacio jedan potencijalan odgovor.

 

Poslednjih šest slova obrazovalo je reč "glavić", da ironija bude veća jedan od takmičara je kao odgovor ponudio reč "glavati".

Jedan od takmičara je već na samom početku to izgleda primetio pa se diskretno smeškao, a kada je vreme isteklo svo troje su se slatko ismejali.

Pogledajte kako je to izgledalo.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji