ANA SPASIĆ-MAMA HEROJ! Majka šestoro dece pobedila u izboru Biramo najlepšu mamu u Šumadiji

Posle dvomesečne nagradne nagradne akcije Biramo najlepšu mamu u Šumadiji a odlukom čitaoca sajta Lepa Šumadija i žirija pobedila je Ana Spasić (36) diplomirani ekonomista iz Kragujevca. Ana je majka šetoro dece!

- Drago mi je da je ovog puta sagledana lepota majke sa svakog apspekta a bilo je i drugih mama koje su zaslužile pobedu. Moram da priznam da mi je ovo pored lične neizmerne sreće i ljubavi u životu, ovo prvi vid neke vrste društvene satisfakcije- kaže Ana Spasić. Pored novčane nagrade ona je osvojila i sedmodnevno zimovanje u ekskluzivnom hotelu „Mount“ na Kopaoniku.

Drugo mesto osvojila je Nataša Krsmanović (36), profesor engleskog jezika iz Kragujevca a treće su, zbog istog brojeva glasova podelile Danijela Jovanović (31) iz Mladenovca i Dijana Martinović (34) iz Gornjeg Milanovca.

- Ovo je više nego uspešna akcija. Prijavilo se preko 200 mama sa administrativnog područja Šumadije. Promovisali smo porodične vrednosti i potvrdili ono što je bilo poznato: da su Srpkinje, a posebno Šumadinke najlepše žene na svetu-kaže profesor Nenad Pešić, glavni urednik Lepe Šumadije.

Respektabilni žiri sastavljen od profesora univerziteta, novinara dnevnih listova, preduzetnika i drugih predvodili su Merima Njegomir i Žika Šarenica.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji