PRESPAVALA SAM KOD DEČKA, A SLEDEĆE JUTRO VIDELA OVE SLIKE NJEGOVE MAJKE: Sramota me je u njeno ime! (FOTO)

Posle burne noći sa dečkom, zaboravila je svoju elegantnu haljinu kod dečka, a onda na Fejsbuku sutradan videla sliku koja ju je zapanjila.

Lili Hajns (21) iz Hempšira provela je godinu dana u vezi sa Semom Istvudom. Onda se Sem zaljubio u drugu devojku, pa je usledio delimičan raskid - ostali su prijatelji sa povlasticama što znači da je Lili i dalje povremeno dolazila u kuću svog dečka.

Posle jedne takve noći Lili je stigla kući, otvorila Fejsbuk i imala šta da vidi - majku svog "dečka", Karolinu, kako se na svom Fejsbuk profilu šepuri u Lilinoj haljini i sandalama.

Posle ovog bizarnog otkrića, Lili je ušla u sukob preko Fejsbuka sa mamom dečka. Kada joj je skrenula pažnju na to da nosi njene stvari, Karolin ju je optužila da je ljubomorna, jer može da uđe u odeću namenjenu dvadesetogodišnjakinjama i da pritom izgleda bolje od nje u njoj.

- Na kraju, zamislite samo osobu koju nije blam da na Fejsbuku javno priznaje da ostavlja okolo odeću po kućama momaka. Ne sekiraj se dušo, oprala sam je u vreloj vodi - glasio je otrovni komentar mame dečka, uz objašnjenje da je, kako kaže "mislila da haljina pripada njenoj drugarici".

Naravno, prepiska je vrlo brzo postala viralna, a Lili na sve kaže da ju je "sramota u Karolinino ime".

Sigurno je znala da je haljina moja. Prosto ju je prisvojila i sad je nosi - kaže Lili.

S druge strane, Karolina se i dalje drži priče da nije znala da je haljina Lilina.

- Da sam znala da je njena, sigurno bih je bacila - kaže.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji