Zbog opklade, 48 sati šetali goli po kući: Nisu mogli da veruju šta im se dešava!

Par je odlučio da celi vikend budu nudisti u svom stanu. Nisu mogli da ostave jedno drugo na miru

Momak i devojka su odlučili da vikend provedu kao potpuni nudisti u svom stanu i rezultati su bili zadivljujući:

""Ako izgubiš ovu opkladu, znaš šta te čeka”, rekao mi je dečko sa kojim sam već četiri godine u vezi sa nekim posebnim sjajem u očima.

“Ne, šta?”, upitala sam blago nezainteresovano. To je bila njegova omiljena igrica i obično smo se kladili u večeru, piće, ko će prati suđe ili peglati košulje, pa tako ni ovaj put nisam očekivala neki posebno važan zadatak.

Ali kada je rekao da je ulog 48 sata golotinje (u prevodu: zatvoriti se u stan preko vikenda i hodati u Evinom i Adamovom kostimu, eventualno uz korištenje papuča), naravno da sam namerno dala pogrešan odgovor i upustila se u izvršavanje teške kazne koja će se na kraju pretvoriti u najveći užitak.

Evo kako sam preživela ovaj goli eksperiment.

Na početku, naravno, sumnje. Da li ći ja to moći? I da li je moj dečko ipak u blagoj prednosti jer se i inače ponaša kao nudista kod kuće.

Čim uđe u stan, zafrljači farmerke i čarape sebi iza leđa, izbaci stomak i ponosno se češka, dok ja u prolazu uvlačim stomačić i pitam se da li se vide one tri čaše soka koje sam upravo iskapila. S druge strane, čim sam pristala na ovu igricu, moja prva asocijacija je bila: "Joj,  majko moja! Nudisti na Jadranu koji igraju ping-pong."

Njegova asocijacija je bila: "Suuuper! Seks-maraton od jutra do mraka."

Na sreću, noć je ubrzo pala i sramota je nestala kao i odeća od petka pa sam pomislila – čemu panika? Ta već smo sto puta zaspali goli. Mogu ja to. I sledeće jutro nastaviti, naravno. S tim da smo sada u subotu na dobitku jer nema trošenja vremena na skidanje pidžame i gaćica. Jako praktično.

A džentlmen mi na kraju donosi i doručak u krevet – kroasane i kafu. Nažalost, ništa od kajgane jer je sirotan negde čuo da je i Džejmi Oliver jednom opekao intimne delove kad je poželeo da napravi doručak za svoju dragu kao goli kuvar.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji