Šteta je kad žena ne zna: Ovakvim ponašanjem odbijate muškarce!

Vaša markirana garderoba prosto bode oči, jedete vrlo malo u restoranu da biste zadržali vitku liniju, kikoćete se na sav glas - ove stvari neće osvojiti jači pol

Možda mislite da sve znate o igrama zavođenja i o tome šta muškarce najviše privlači, ali za svaki slučaj proverite još jednom koliko dobro poznajete jači pol. Ne dozvolite da vam se obiju o glavu neke stvari, koje vi smatrate vašim prednostima, a oni ih vide kao mane.

Gospođica fensi

Prada, Guči, Šanel.. vi prosto upadate u oči sa svom tom garderobom poznatih modnih brendova. U većini slučajeva, muškarac nema pojma sa kakvom torbom mašete okolo, a nije mu preterano ni stalo. Njega jednostavno ne zanima koju marku cipela nosite. Neće ga privući brend odeće koji nosite već vaša ličnost. Možda vam ovo zvuči kao otrcana fraza, ali je apsolutno istinita. Naravno da treba da izgledate atraktivno, jer svaki muškarac kao da ima radar za lepe žene, pa ne može da je ne primeti. Ali, morate da pokažete stav, a ne da budete robinja mode.

Gospođica "luda sam za sportom"

Ako niste zainteresovani za njegov omiljeni fudbalski ili košarkaški tim, to je sasvim u redu, preživeće to on. Ali, ako sport shvata ozbiljno, a vi stalno mešate imena igrača, navijate za drugi tim ili mu tokom meča postavljate razna pitanja, to mu neće biti simpatično već će mu ići na živce. Biće mu draže da mu od prvog dana date do znanja da vas sport ne zanima.

Gospođica "ne jedem"

Nemojte nakon večere kući da odlazite gladni samo zato da biste izbegli malo nereda prilikom konkretnog obroka. Takođe, izbacite iz glave da se ljudima hvalite kako malo jedete i da ste stalno na nekoj dijeti, kako ne biste imali višak kilograma. On će naručiti ono što voli i želi, a tako bi i vi trebalo da učinite. Naručite taj čizburger ako vam se jede, ne brinite zbog malo sosa na vašim obrazima, ako se to dogodi - obrišite se ili još bolje dopustite mu da on obriše. Samo pokušajte da ne govorite dok žvaćete hranu, to nikoga ne impresionira.

Gospođica "visoko obrazovana"

Neće se zaljubiti u vaše diplome, već u vašu pamet i šarm. Ali, nemojte pogrešno da shvatite, sviđaće mu se vaše visoko obrazovanje, to je impresivno i privlačno i ne bi trebalo to da mu prećutite, jer takve stvari jesu za pohvalu. Međutim, ako su vaše diplome jedino o čemu pričate, zbog toga nećete daleko dogurati. Ne dozvolite da to bude glavna tema vašeg izlaska.

Gospođica "kikotalo"

Muškarci smatraju da je još gore od loše šale, osoba koja se pretvara da joj je nešto smešno i glasno se kikoće. Smejanje je slatko, ali pretvaranje da vas zabavlja i onda kad nije tako, nateraće ga da se oseća jadno. Muškarci nisu savršeni i znaju kad naprave pogrešan potez. Neka vaše interakcije budu iskrene, to je najbolje za obe strane.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji