ON JE OŽENIO BAKU OD 70 GODINA: Iznenadićete se kada vidite da ona izgleda bolje od svog mlađeg muža

Kerol i Pol su napravili pravu pometnju kada su rešili da stupe u brak, jer je mnoge šokirala razlika u godinama među njima.

Žene koje preferijaju mlade muškarce nazivaju se kuguarkama, a postavlja se pitanje kako bi glasio naziv za muškarca kao što je Pol, one koji biraju samo starije i iskusne žene za svoje partnereke?

Kerol danas ima 70 godina, a njen mlađi suprug 45, a ono što ovu baku nervira je to što je mrzi da ponavlja ljudima da je "ona Polova supruga, a ne njegova mama".

Njih dvoje su se sreli kada je Pol imao samo 21. godinu, a ljubav se desila na prvi pogled. Oboje tvrde da su i dan danas zaljubljeni kao i prvog dana.

Par koji živi u Kolčesteru kaže da su se često susretali sa negativnim komentarima, kao i da su oboje osuđivani od strane naroda. Pola su kritikovali što nije za ženu izbarao neku mlađu, dok za Kerol kažu da je sramota da ima supruga kojeg je po starosti i sama mogla da rodi.

Ovaj par ne mari na kritike, već uživa u svojoj ljubavi, a oni koji ih podržavaju u šali vole da kažu kako Kerol izgleda bolje od svog mlađeg muža Pola.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji