10 stvari koje bi svaka žena trebalo da zna do 21 godine

Postoje određene stvari koje se mogu naučiti i shvatiti tek u određenim godinama i sa određenim iskustvom. Pogledajte šta bi svaka devojka koja pređe dvadesetjednu godinu trebala da zna.

1. Ukolilko jedete povrće sačuvaćete svoju budućnost

Bez obzira da li pijete šejk od povrća ili iseckani kelj, zeleno povrće će učiniti vašu kožu svetlijom, napuniće vas vitaminima i učiniće vas energičnijom.

2. Investirajte u jedan zaista prelep par crnih cipela

Dolaziti na posao u visokim potpeticama može biti slatko par puta, ali da bi ste se osećale kao sofisticirana i odrasla žena potrebno je da nabavite jedan dobar par crnig cipela.

3. Redovno koristite konac za zube

Nakon obroka ili noćnog izlaska dovoljno je da se zabacite na krevet koncem očistite zube. Bićete zahvalni sebi što ste uveli u svoju rutinu, jer će vam zubi izgledati fantastično.

4. Upoznajte svoje telo

Mislite da partner treba da zna kako da vas dovede do vrhunca? To je u redu, ali vaša pomoć ne bi mu škodila. Istražite svoje telo i saznajte šta vam pruža najveći užitak. Recite to svom partneru ili, još bolje, pokažite mu.

5. Prestanite da se ponašate kao klinka

Vreme serdnjoškolskih dana je odavno prošlo, a vi i dalje imate stare navike. Smirite svoje tinejdžerske strasti i postanite prava dama.

6. Raskinite sa dečkom koji čini da se osećate loše

Ravnodušnost, kukavičluk i nemoć da se oduprete moralnoj i duhovnoj učmalosti neće vas učiniti srećnima. Zato promenite partnera ukoliko se sa njim osećate neispunjeno i loše.

7. Promenite odeću

Lude kombinacije boja su predivne, ali samo ako ih dobro ukladite. Znajte da ste zakoračile u svet odraslih i znajte da tamo tinejdžerska odeća više nije prikladna.

8. Pijte više vode

Ako ne pijete velike količine vode, naravno da nećete umreti. Ali za vaš ten i zdravlje potrebno vam je dosta tečnosti. Zato se potrudite da dnevno unesete u organizam oko dva litara ove čarobne tečnosti.

9. Potpuno je ok ako se više ne družite sa ekipom iz osnovne

Uveliko gazite faks i vaš dalji životni put je odredio kakva ćete osoba biti. Više nemate ista interesovanja kao nekada pa je potpuno uredu ako ste promenile društvo.

10. Redovno menjajte posteljinu

Menjajte vaše jastučnice jednom nedeljno, a vetrite ih bar jednom dnevno, jer to je najbolji način da vam lice ne bude zatrpano prašinom od koje ćete dobiti bubuljice ili neke druge osipe na koži.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji