SMRT ŽENE I DETETA SU GA SLOMILE Teška tragedija u životu slavnog glumca: Još kao dete suočio se sa velikom nesrećom, a kao tinejdžer osetio je bol zbog smrti bližnjeg

Kada bi se tragična životna priča ovog glumca pretočila u film, to bi sigurno bilo jedno od najtužnijih ostvarenja svih vremena!

Jedino se postavlja pitanje koji bi glumac mogao da dočara pakao kroz koji je on prošao, od nesrećnog detinjstva uz oca narko-dilera, koji ga je napustio kada je imao samo tri godine.

Majka je porodicu izdržavala radeći kao striptizeta, dok je on bio izbačen iz četiri škole usled borbe sa disleksijom. Rođena sestra mu je dobila leukemiju ali se srećom oporavila, što je jedna od retkih svetlih tačaka u njegovom životu.

Kada je imao 23 godine njegov najbolji drug je umro od predoziranja drogom.

Izgledalo je da mu se sreća napokon osmehnula kada je 1998. upoznao Dženifer Simi. Oženio je iste godine. Nakon dve godine braka, žena je rodila mrtvo dete, zbog čega su se razveli.

Godinu dana je pokušavao da Dženifer izvuče iz depresije u koju je upala nakon ovog događaja, ali sve je bilo uzalud, 18 meseci kasnije ona je poginula u saobraćajnoj nesreći. Skrhan, i dalje je izbegavao veze i decu.

On je Kijanu Rivs!

Jedini holivudski glumac koji nema vilu, iako vredi 100 miliona dolara i dalje koristi javni prevoz.

Kiano glumi od 1984. godine, a do sada se pojavio u 97 različitih uloga!

Super zvezda koja je čvrsto na zemlji. Humanitarac koji je snažan čak iako je video najmračniju stranu života.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji