Devojčica (2) je mrvila po podu, pa joj je majka Svetlana strpala hleb u usta. Sada je MRTVA

Ruskinja Svetlana Mirzojeva (28) optužena je za ubistvo nakon što se njena dvogodišnja ćerka zadavila hlebom, koji joj je ona nabila u usta.

Majka, koja živi u Omsku, htela je da kazni dete zato što je "upropastilo veknu hleba" i mrvilo po podu.

Uzela je devojčicu u krilo, gurnula joj veliki komad hleba u usta i držala ga tako sve dok se dete nije ugušilo i palo, pretpostavlja policija.

- Prestala je da diše i pokušala sam da joj izvadim hleb iz usta. Onda sam shvatila da je već mrtva - rekla je Mirzojeva policiji.

Posle toga je nagovorila dečka da sakrije telo.

- Umotao je telo u plavi peškir i stavio ga u sportsku torbu. Onda je izašao i bacio torbu - rekla je majka.

Njen dečko, čije ime nije objavljeno, umro je deset dana kasnije od trovanja alkoholom, tako da se ne zna gde je bacio telo devojčice. Svetlana se posle toga ponašala kao da se ništa nije desilo, ali je uhapšena kada su komšije primetile da devojčice nema i pozvale policiju.

Majku su viđali kako se šeta sa sinčićem, ali ćerke nigde nije bilo. Svetlana je priznala policiji da ju je ubila, a mališan, koji je bio svedok ubistva, odveden je u sirotište.

Mirzojeva je optužena za ubistvo i nalazi se u pritvoru, a zločin se dogodio pre mesec dana, saopštava ruska policija.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji